Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи закінчиться війна в Україні у 2024 році: оцінка майора ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи закінчиться війна в Україні у 2024 році: оцінка майора ЗСУ

Військовий заявив про необхідність визначити спільний консенсус, що таке перемога України у війні проти Росії.

12 листопада 2023, 12:50 comments1218
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман заявив, що люди по різному бачать перемогу України війні проти Росії, тому існує потреба визначити це поняття. Саме тоді можна буде дати прогноз на війну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Олексія Гетьмана для видання Obozrevatel.

Чи закінчиться війна в Україні у 2024 році: оцінка майора ЗСУ

Війна в Україні. Фото з відкритих джерел

Ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман зазначив, що шанси закінчити війну у 2024 році існують, проте з цієї ситуації виходить інше питання.

"Мені здається, що у нас немає загальнодержавної концепції того, що ми маємо розуміти під перемогою. Багато людей вкладають у це поняття різний сенс", — говорить Олексій Гетьман.

За словами майора запасу ЗСУ існує кілька варіантів того, що для України буде означати перемога у війні над Росією.

"Це вигнання росіян з нашої території? Вихід на кордони 24 лютого 2022 року? Чи вихід на кордони 1991 року? Це наш прапор над Кремлем?", — говорить Олексій Гетьман.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міжнародна компанія зі штатом експертів у різних сферах, які є суперпрогнозистами, озвучила свій прогноз, коли закінчиться війна в Україні. Середній показник експертів вказує на 2025 рік, однак вони зазначили малоймовірність того, що кінець війни настане до 1 жовтня 2024 року.

Також "Коментарі" писали про українських експертів, аналітиків та військових, які дали свої прогнози, коли закінчиться війна в Україні. Попри те, що дата закінчення війни у прогнозах має відмінності у кілька років, більшість експерти беззаперечна вказують на перемогу України у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини