Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів про бої в Авдіївці: нас це зовсім не тішить
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів про бої в Авдіївці: нас це зовсім не тішить

Росіяни зменшили артилерійський вогонь по українських позиціях поблизу Авдіївки, однак український військовий пояснює, чому така ситуація небезпечна.

14 листопада 2023, 11:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військовослужбовець ЗСУ та колишній народний депутат Єгор Фірсов розповів останні новини з Авдіївки, яку російські війська активно штурмують близько місяця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Голос Америки".

Військовий розповів про бої в Авдіївці: нас це зовсім не тішить

Український військовий Єгор Фірсов. Фото з відкритих джерел

За словами Єгора Фірсова наразі на Авдіївському напрямку затишшя і артилерійські обстріли не такі масивні, як зазвичай. Однак військовий пояснює, що така ситуація означає небезпеку в найближчому майбутньому.

"Але нас це зовсім не тішить, тому що всі розуміють, що йде перегрупування ворога. Тиша зазвичай означає, що ворог перегруповується та готується до нових наступальних дій", — розповів військовий.

Єгор Фірсов керує дронами та обстежує територію поблизу Авдіївки. За його словами за допомогою безпілотників він фіксує постійний рух по трасах окупованих міст перед Авдіївкою.

"Ти піднімаєш дрони і бачиш танки, БМП, "Солнцепьоки" і так далі", — говорить Єгор Фірсов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовослужбовець пояснив тактику відступу російської армії, за якої солдати РФ залишають свої позиції на які згодом заходять українські сили. За словами Івана Тимочко таким чином росіяни заманюють українській військових, по яких потім ведуть потужний артилерійський вогонь.

Також "Коментарі" писали про військового, який стверджує, що Україна може перемогти Росію у війні вже у 2024 році, однак для цього є одна умова. За його словами потрібно більше зброї від західних партнерів, крім того, військовий наголосив, що перемога у війні не означатиме завершення військового конфлікту з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини