Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни досягли успіхів у боях за промзону на півдні Авдіївки - DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни досягли успіхів у боях за промзону на півдні Авдіївки - DeepState

Українські військові залишають позиції в Авдіївці поблизу промислової зони.

26 листопада 2023, 11:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські воєнкори пишуть передчасні заяви щодо захоплення промзони на півдні Авдіївки, однак DeepState вказує, що частина українських сил ще там залишаються, попри зафіксовані кадри значного відходу українських сил з цієї зони. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звіт DeepState.

Росіяни досягли успіхів у боях за промзону на півдні Авдіївки - DeepState

Бої за Авдіївку. Фото: DeepState

Росіяни продовжують тиск на Авдіївку та застосовують у цьому напрямку піхоту та танки. Зокрема зафіксовано відхід частини українських бійців з промзони на півдні Авдіївки.

"На ворожі кадри потрапив момент відходу значного числа наших бійців в бік приватного сектору", — повідомляють DeepState.

Аналітичний ресурс вказує, що втрата промзони була передбачувана, однак захоплення росіянами цієї зони не є основною проблемою

"Найболючішим є не сама промка, а факт пробиття оборони там, яке відбулося орієнтовно на початку листопада", — вказують у звіті.

DeepState робить висновки, що Захід не може забезпечити українські сили необхідною кількістю протитанкових засобів. Попри це Сили оборони роблять усе можлива у протистоянні з росіянами, які мають значну перевагу у техніці та щонайменше п'ятикратну перевагу в живій силі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові на Bradley потужно накрили росіян поблизу Авдіївки. Відповідне відео з боїв поблизу Авдіївки потрапило у мережу.

Також "Коментарі" писали про українського військового, який вказав, що росіяни зменшили артилерійський вогонь по українських позиціях поблизу Авдіївки, однак така ситуація небезпечна. Адже це ознака, що російські сили займаються перегруповуванням та готують нові атаки на Авдіївку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини