Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові на Bradley потужно накрили росіян поблизу Авдіївки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові на Bradley потужно накрили росіян поблизу Авдіївки (ВІДЕО)

В мережу потрапило відео з фронту, де українські військові знищують росіян за допомогою БМП Bradley.

21 листопада 2023, 17:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військові ЗСУ пройшли навчання та отримали американські машини піхоти Bradley для війни проти Росії. В мережу потрапило рідкісне відео, як українські військові знищують російських окупантів на цих машинах поблизу Авдіївки.

Українські військові на Bradley потужно накрили росіян поблизу Авдіївки (ВІДЕО)

БМП Bradley. Фото з відкритих джерел

БМП Bradley є однією з кількох західних броньованих машин, які активно застосовуються у боях на сході України. Машини швидко завоювали серця українських воїнів, оскільки вони рятують їм життя, а також можуть ефективно діяти в наступі. Зокрема, завдяки протитанковим ракетам і автоматичній гарматі, яку можна побачити в новому відео з фронту. 

Росіяни, які опинились під вогнем Bradley могли тільки молитися, щоб гармата не влучила в них з такої близької відстані.

БМП Bradley – це американська машина піхоти, яка вперше потрапила на озброєння армії США у 1981 році. Техніка активно використовувалась американцями у війнах в Перській затоці та Іраку. З 2023 Bradley також допомагають ЗСУ знищувати російських окупантів.

Bradley характеризується відмінною бронею, яка забезпечує надійний захист військових. Щодо наступальних можливостей машини, то її основним озброєнням є автоматична гармата з ефективною дальністю стрільби близько 2 км. Машина також має пускову установку протитанкових ракет TOW. Крім того, поряд з гарматою стоїть кулемет з калібром 7,62 мм з боєкомплектом на 2,2 тис. пострілів.

Слід зазначити, що Bradley не створювалася для боротьби з танками, а її головне завдання на фронті – це підтримки піхоти в наступальних і оборонних операціях.

Наразі Україна отримала від США 190 Bradley різних модифікацій. Відомо, про 28 бойових втрат БМП Bradley у ході війни проти російських сил.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні помітили нову сучасну зброю світового рівня.

Також "Коментарі" писали про російський танк, який знищили ракетою. В мережу потрапило відповідне відео з фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини