Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський танк знищено ракетою: потужний подвійний вибух (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський танк знищено ракетою: потужний подвійний вибух (ВІДЕО)

Українські військові знищили російський танк, який двічі потужно вибухнув.

25 жовтня 2023, 15:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У соцмережі опублікували нове відео бойових дій в Україні. На записі видно, як потужно вибухає  російський танк, після того, як у нього влучили українські військові протитанковою керованою ракетою.

Російський танк знищено ракетою: потужний подвійний вибух (ВІДЕО)

ЗСУ знищили російський танк. Фото з відкритих джерел

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в мережі публікувались тисячі відео, як українські військові знищують російські танки. Однак цього разу на відео можна помітити унікальне явище, а саме подвійний вибух російського танка.

На відео можна побачити, як ЗСУ знищує російський танк Т-64 поблизу Мар'їнки Донецької області. Українські сили вдарили по російському танку протитанковою керованою ракетою після чого можна помітити характерний потужний вибух. Однак далі можна спостерігати ще один вибух.

Танкова башта після першого вибуху підіймається вгору на кілька метрів, а потім знову падає на танк, що призводить до нового вибуху. Переглянути відео знищення російського танка українськими солдатами можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство оборони опублікувало відео танкової дуелі між українським та російським танком. Вона відбувається на відстані кількох метрів.

Також "Коментарі" писав про найдивніші танки в історії. За понад 100 років існування танків, військові інженери вигадали різні типи важкого озброєння та модифікацій танків. Зокрема в СРСР був створений літаючий танк. Крім того, на один з танків встановили турбіну від винищувача. Тоді як в США розробили танк з величезними колесами, яки мав на меті розчищати ділянку поперед від протитанкових мін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини