Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екскомандир "Айдара" назвав місто в якому найбільше ухилянтів від мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Екскомандир "Айдара" назвав місто в якому найбільше ухилянтів від мобілізації

Екскомандир "Айдара" Євген Дикий назвав найбільш недомобілізоване місто України. Саме в ньому велика кількість ухилянтів, які уникають мобілізації.

7 грудня 2023, 12:50 comments74709
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній командир "Айдара" Євген Дикий вважає, що Київ є найбільш недомобілізованим містом України. За словами Дикого, у цьому винна влада, яка побоюється приймати непопулярні рішення, які призводять до падіння рейтингів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Новини.LIVE.

Екскомандир "Айдара" назвав місто в якому найбільше ухилянтів від мобілізації

В Києві має найбільше ухилянтів, які уникають мобілізацію в Україні. Фото з відкритих джерел

Попри необхідність мобілізації в Україні, влада побоюється посилити мобілізацію в Києві, вважає воєнний експерт Євген Дикий. Колишній командир "Айдара" припускає, що це відбувається через небажання приймати непопулярні кроки.

"Київ, чи не найбільш недомобілізоване місто України. Мені здається, що влада побоюється сильної мобілізації в Києві, бо мобілізація – це завжди не популярна річ. Але й війна – це непопулярна річ", - заявив Євген Дикий. 

За його словами жорсткі заходи завжди знижують рейтинги, але у разі російського вторгнення у Київ, поняття рейтингів втратить сенс.

"В Росії рейтингів нема, на окупованих територіях України рейтингів нема. Треба робити речі непопулярні. Київ має перестати бути такою "оазою"... Якщо ми це не переломимо, то війна покотиться в інший бік", — попереджує Дикий.

Колишній командир "Айдара" розповів, що на вулицях столиці України бачить велику кількість чоловіків призовного віку у хорошій формі, а деякі ходять до спортивних залів. За словами Євгена Дикого це відбувається в той момент, коли 50-річні чоловіки з відносно поганим станом втрачають рештки здоров'я перебуваючи в окопах на лінії фронту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Німеччині пропонують українських біженців мобілізовувати та відправляти на війну в Україну.

Також "Коментарі" писали про народну депутатку, яка закликала волонтерів та жінок йти на фронт. За її словами, таким чином можна покращити мобілізацію в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://novyny.live/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михайло

9 грудня 2023, 14:34

Це мені щось нагадує ситуацію в рашці де нечіпають москвичів і петербургців.

Андрій

9 грудня 2023, 12:28

Щось той дикий часто почав світитися на каналах екс командир

911

9 грудня 2023, 08:55

Щось цього Дикого скрізь і задофіга. Перевозбудився свін, чи що?

Влад

9 грудня 2023, 08:09

В Києві очкують ,бояться повстання

Ігор

7 грудня 2023, 13:49

Вони всі найкращі аналітики які зрозуміли що Путін хоче перечекати 2024 рік до приходу Трампа. В нас взагалі кількамільйонна армія чиновників які не переймаються програшем. Вони продовжують красти і облаштовувати своє корупційне майбутнє. Вони не бачать небезпеки у програші України -просто перевзуються. Тому нічого і не роблять в них був цілий 2021 рік щоб готуватись, ще є 2024 рік до приходу трампа щоб готуватись. Але для них важливо розікрасти західну допомогу.


Новини