Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Час волонтерів має пройти": народна депутатка закликала волонтерів та жінок йти на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

"Час волонтерів має пройти": народна депутатка закликала волонтерів та жінок йти на фронт

Депутатка Мар'яна Безугла у Міжнародний день волонтерів закликала їх йти на війну в Україні, адже волонтерство як явище має припинитись.

5 грудня 2023, 16:13 comments1055
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка від партії "Слуга народу" Мар'яна Безугла неоднозначно привітала волонтерів з їх міжнародним днем, зазначивши, що сьогодні "краще волонтерство — прийти в ЗСУ". Нардепка також закликала жінок долучатись до армії.

"Час волонтерів має пройти": народна депутатка закликала волонтерів та жінок йти на фронт

Мар'яна Безугла закликала волонтерів йти на війну. Фото з відкритих джерел

Мар'яна Безугла заявила, що у 2024 році волонтерство має закінчитись. Народна депутатка висловила свою думку з трьох пунктів, чому попри неоціненний вклад волонтерів в перемогу це явище має пройти:

  • обов’язок держави забезпечити все необхідне;
  • громадян — сплатити на це податки;
  • краще волонтерство сьогодні — прийти в ЗСУ.

Також Безугла розкритикувала волонтерів, які прикриваються своєю діяльністю та можливо уникають мобілізації.

"Шановні мобілізовані військовослужбовці, ви ж хочете, щоб до вас у підрозділ прийшли нові? А якщо кажуть, та я ж доначу/я волонтер, я тримаю фронт тут? Тому і написала: краще волонтерство 2024 — прийти в ЗСУ. Це стосується і жінок", — написала Безугла у Facebook.

Народна депутатка від партії "Слуга народу" додала, що сама була мобілізована у 2015 році та пройшла службу в українській армії.

Мар'яна Безугла — на фронті займалась комунікацією між військовим та вищим керівництвом ЗСУ. Також працювала у проєктному офісі реформ Міноборони щодо системи реформ медичного забезпечення ЗСУ.  У 2019 році стала народною депутаткою ВР 9-го скликання від партії "Слуга народу".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Мар'яна Безугла розкритикувала вище військове керівництво через відсутність покарань для  генералів. Крім того, депутатка закликала Залужного подати у відставку.

Також "Коментарі" писали про петицію щодо мобілізації народних депутатів, яка набрала необхідну кількість голосів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михайло

8 грудня 2023, 07:31

Яке ж воно кончене((((

Ігор

5 грудня 2023, 16:42

Нарешті! Занадто багато харчується війною поки на дітей ракети падають. Волонтери ще за Порошенка жерли війною в три горла особливо обласкані владою Притули. Жінкам теж! У США вони на винищувачах і авіаносцями керують, у державі-терористі яка зараз знищує палестинських дітей жінки на рівних з чоловіками. Що з нашими жінками не так? Вони не здатні керувати високотехнологічною зброєю? Досить як наші генерали та корумповані пожиттєві бояри на посадах, за спинами ховатись!


Новини