Головна Новини Суспільство Скандали Нардепка закликала Залужного подати у відставку: не може надати план на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепка закликала Залужного подати у відставку: не може надати план на 2024 рік

Народна депутатка Мар’яна Безугла критикує Валерія Залужного та вимагає відставки головнокомандувача ЗСУ.

26 листопада 2023, 20:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка України від партії "Слуга народу" Мар’яна Безугла заявила, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний має піти у відставку через неспроможність надати план задуму дій на 2024 рік.

Нардепка закликала Залужного подати у відставку: не може надати план на 2024 рік

Безугла закликала Залужного подати у відставку. Фото з відкритих джерел

Мар’яна Безугла стверджує, що Валерій Залужний не запропонував плану дій на наступний рік. Народна депутатка розповідає, що поставила серію питань головнокомандувачу: "Що з навчанням? Що з ротаціями? Як ви бачите війну? Чому створюють бригади, а не доукомплектовують існуючі".

"Головнокомандувач ЗСУ не зміг надати план задуму на 2024. Ні великий, ні маленький, ні асиметричний, ні симетричний. Військові просто сказали, що їм треба забирати не менше 20 тис. громадян на місяць", — пише Безугла у Facebook.

Безугла також вказала, що у 2024 році не закладено купівля турнікетів. За її словами один загиблий військовослужбовець коштує Україні 15 млн, тоді як турнікет в кілька разів менший. Крім того, нардепка вказує на присутність трагедії через загибель.

У підсумку Безугла закликала відставки Валерія Залужного

"Якщо військове керівництво не може надати ніякого задуму на 2024 рік, а всі їхні пропозиції щодо мобілізації зводяться до того, що треба більше людей без жодної пропозиції зі змін системи ЗСУ, то таке керівництво має піти", — пише Мар’яна Безугла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування, скільки українців вірять у конфлікт між Зеленським та Залужним.
Також "Коментарі" писали про американського мільярдера Ілона Маска, який різко розкритикував президента Зеленського назвавши його м'ясником. Однак Маск похвалив Залужного, вказавши, що головнокомандувач ЗСУ тверезо дивиться на ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолій

27 листопада 2023, 08:46

Два українці - три гетьмани. Армія "зявилася" після анексії Криму і це завдяки не командуванню, чи головнокомандувачам, а простим людям в яких є почуття честі, гідності, патріотизму і розуміння, що таке їхня земля. Наразі і ця війна на їхніх плечах, а головнокомандувачі і ті що з ними граються в "доганялки". Страшні речі читаєш під час війни: там вкрали, там вивезли, там приховали, там військових навіть мертвих лишили виплат і все сходить з рук. Немає чіткого законодавства про воєнний стан, немає чіткого покарання під час воєнного стану?! Замість цього всього хмарклі: "...ми "демократична" держава". Фу! Противно! Тому головнокомандувачем повинна стати така собі Маряна Безугла і все - війна закінчиться: лівобережна частина України в московії і чорноморське узбережжя також їхнє. Відроджується УПА і на десятиліття знову боротьба за незалежність?! А всього то потрібно було в Криму, під час вторгнення, виконати Статут караульної служби і війни б такої не було.

Клим

26 листопада 2023, 21:16

"Слуга Не Того Народа"

Ігор

26 листопада 2023, 20:35

Їх всіх під трибунал треба в тому числі за м'ясні штурми корупцію вивезення своїх за кордон, тощо. Зараз вся ця нечисть почне шукати винних де тільки можна, щоб виправдати те, що знищили Україну. Вони зараз гризтись будуть і одне з одним і навколо всі погані. Весь світ вже побачив справи юдеїв, всюди розум прокидається. Свого часу офіцерська честь і урку Януковича визнала, і тих хто владу захоплював, і корумпованого Фюрера брехуна який брав одні зобов'язання, а робив інше - гроші офіцерської честі не мають.


Новини