Головна Новини Суспільство Біженці У Німеччині пропонують українських біженців відправляти на війну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині пропонують українських біженців відправляти на війну

Депутат з Німеччини Родеріх Кізеветтер закликав українських біженців призовного віку йти на війну в Україні.

7 грудня 2023, 11:05 comments2356
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат Бундестагу Родеріх Кізеветтер заявив, що країнам ЄС, зокрема й Німеччині, необхідно повернути українських біженців призовного віку для допомоги у війні в Україні. За словами німецького чиновника чоловіки-біженці змогли б сформувати 10 дивізій українських солдатів.

У Німеччині пропонують українських біженців відправляти на війну

Родеріх Кізеветтер пропонує українських біженців відправляти на війну. Фото з відкритих джерел

Родеріх Кізеветтер пропонує українських біженців призовного віку відсилати не лише з Німеччини, а й з інших країн. Німецький депутат пояснює, що це допоможе Україні у війні та покращить ситуації з мобілізацією.

"У ЄС налічується понад 600 тис. українців, здатних нести військову службу. Лише у Німеччині 220 тис. Вони допомогли б полегшити становище солдатів ЗСУ на фронті. Це дозволило б сформувати 10 дивізій", – повідомив Кізеветтер в ефірі телеканалу Welt.

Німецький депутат вважає, що українські біженці, які придатні до військової служби могли б не лише воювати, а й займатись іншими справами в Україні, чим наближали б перемогу.

"Вони допомогли б полегшити становище солдатів на фронті. Вони також допомогли б батьківщині у розчищенні завалів, у пожежній службі, наданні гуманітарної підтримки та роботі у Червоному Хресті", – заявив депутат з Німеччини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дві країни заявили про користь біженців з України. Вони витрачають на утримання українських біженців менші суми, ніж ті платять податками до бюджету, або витрачають під час свого життя в країнах Європейського Союзу.

Також "Коментарі" писали про морського піхотинця, який розповів про проблеми мобілізації в Україні. За його словами потрібні люди для армії, але підготовлені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини