Головна Новини Суспільство Війна з Росією Морський піхотинець розповів про проблеми мобілізації: потрібні люди, але підготовлені
commentss НОВИНИ Всі новини

Морський піхотинець розповів про проблеми мобілізації: потрібні люди, але підготовлені

Український військовий говорить про підготовку до армії та мобілізацію в Україні. За його словами добровольці практично закінчились.

5 грудня 2023, 09:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий, який брав участь у створенні плацдарму на східному березі річки Дніпро та боях навколо села Кринки розповів про проблеми мобілізації в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Морський піхотинець розповів про проблеми мобілізації: потрібні люди, але підготовлені

Морський піхотинець про проблеми мобілізації в Україні. Фото з відкритих джерел

Поки Росія залучає до своїх лав нових призовників та помилуваних в'язнів, Україна намагається мобілізувати населення, щоб протистояти в кілька разів більшій армії окупантів. Український морський піхотинець вважає, що під час операції з висадки на лівий берег Дніпра повинні були розміщенні кілька бригад, а не окремих рот. За його словами Україні "просто не вистачає людей".

"Серед нас багато молодих хлопців. Нам потрібні люди, але підготовлені, а не ті зелені, які зараз є. Є хлопці, які всього три тижні тренувалися, а встигли відстрілятися лише кілька разів", — стверджує військовий.

За словами морського піхотинця добровольців, які свідомо потрапляють у військо практично немає.

"Всі, хто хотів піти добровольцями, давно прийшли – зараз важко спокусити людей грошима. Зараз до нас приходять ті, хто не встиг втекти від призову. Ви будете сміятися, але деякі наші морські піхотинці навіть плавати не вміють", — стверджує військовий.

Разом з цим, український боєць вказує, що безпілотники та ракети завдають великих втрат Росії. Крім того, попри складні умови на лівому березі Дніпра, морські піхотинці змогли також взяти кількох росіян у полон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що петиція про мобілізацію депутатів набрала необхідну кількість голосів.

Також "Коментарі" писав, що українці назвали головну причину, яка зупиняє їх від мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

5 грудня 2023, 19:33

А вы не пробовали платить людям за опасную работу _нормальные_ деньги, оснащать их всем необходимым и проводить качественную современную подготовку? Наверняка и желающих освоить специальность больше появится и качество специалистов вырастет. Военный - это такая же профессия, как врач, инженер или юрист. Ее нельзя освоить за неделю, две или месяц. Не надо быть Энштейном чтобы понимать, что если тупо грести людей с улицы вообще далеких от военного дела и из-под палки заставлять их воевать , то и результат будет соответствующим, Тем более, что соревноваться с кацапами в количестве мяса - затея заранее проигрышная: их значительно больше. А вот пусть меньшнее количество, но хорошо оснащенных высокооплачиваемых профессионалов - вполне может помочь.


Новини