Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці назвали головну причину, яка зупиняє їх від мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці назвали головну причину, яка зупиняє їх від мобілізації

Основною причиною, що впливає на рішення мобілізуватись в Україні виявився страх смерті.

27 листопада 2023, 14:35 comments4689
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найбільше, що впливає на бажання українців мобілізуватись – це страх смерті, страх отримати травми та невпевненість у тому, що держава зможе забезпечити сім'ю у випадку загибелі на війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соціологічне дослідження Active Group.

Українці назвали головну причину, яка зупиняє їх від мобілізації

Мобілізація в Україні. Фото з відкритих джерел

Основною причиною, яка зупиняє українців від мобілізації, виявився страх за своє життя – 70% респондентів обрали цей варіант. 42,9% опитаних вказали, що їх стримує від мобілізації в Україні невпевненість у тому, що держава забезпечить сім’ю у випадку смерті, а також страх перед отриманням травми чи інвалідності.

Серед найпопулярніших варіантів соціологічного дослідження, через які українці не хочуть мобілізуватись також вказані: страх невідомості, некомпетентність командирів, нечесність ВЛК, недостатній рівень підготовки мобілізованих, невизначеність щодо тривалості служби, побоювання залишити сім’ю без опіки. Ці варіанти отримали понад 30% голосів кожен.

Найменшими причинами, які можуть зупиняти українців до мобілізації виявились низька зарплата військового – 9,8% та побоювання втратити роботу – 4,4%.

Українці назвали головну причину, яка зупиняє їх від мобілізації - фото 2

Active Group українців запитали також про те, чи слід посилювати мобілізацію в Україні. 38,2% вказали, що потрібно посилювати, 39,4 висловили думки проти посилення мобілізації в Україні, а ще 22,4% не змогли відповісти на питання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командир ЗСУ закликав мобілізувати 18-20-річних студентів для війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що нардеп пояснив, чи мають право працівники ТЦК зупиняти людей та вручати повістки на вулиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/393
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

27 листопада 2023, 15:01

Украина себя полностью дискредитировала , воевать должны только те, кто живёт за счёт страны Украины, а именно все деутаны все уровней и мастей, погранцы, мусора, министры, налоговики, прочая сволочь, и в первых рядах сиплая Зелегнида со своей командой Дерьмаком, Подляком и алкашом Даниловым !


Новини