Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командир ЗСУ закликав мобілізувати 18-20-річних студентів для війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Командир ЗСУ закликав мобілізувати 18-20-річних студентів для війни

Український військовий пропонує посилити мобілізацію в Україні та долучити студентів до війни.

19 листопада 2023, 12:25 comments1336
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командир штурмового батальйону 3 ОШБр Петро Горбатенко із позивним "Ролло" заявив про необхідність мобілізувати студентів для війни проти Росії. За його словами студенти підходять для мобілізації та повинні воювати.

Командир ЗСУ закликав мобілізувати 18-20-річних студентів для війни

Командир штурмового батальйону Петро Горбатенко. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю з журналісткою Наталією Мосейчук український військовий Петро Горбатенко розповів про потребу проводити ширшу мобілізацію, зокрема долучати і студентів, адже попри відсутність досвіду їх можуть підготувати для війни.

"Треба мобілізувати 20-річних, 18-річних. В чому проблема? Що студенти? Ну і що? Студенти не мають воювати? Повинні. Вони що, не вміють, не готові, не народжені для війни? Ніхто не вміє, не готовий, не народжений для війни. Питання у підході до підготовки", — сказав Петро Горбатенко.

Командир батальйону розповів, що 50-річні мобілізовані чоловіки мають багато хронічних захворювань, тому більшість з них вже не здатні виконувати бойові завдання. Таким чином мобілізація студентів змогла б замінити старших чоловіків призовного віку для активних бойових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про командира штурмовиків, який розповів про те, як українським солдатам збільшити шанси на виживання під час війни. Військовий також поділився інформацією зі своїх спостережень від чого вмирає більшість солдатів в Україні.

Також "Коментарі" писали несподівану проблему військових, яка може звести їх з розуму. За словами військовослужбовця ЗСУ існують реальні проблеми з мишами в окопах та бліндажах, які можуть в деяких випадках навіть обгризати пальці. Цікаво, що в деяких країнах ЄС, де навчають українських солдатів, розкладають трупи тварин в окопах. Таким чином очікується, що військових краще підготують до шоку війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 листопада 2023, 13:07

Чиновників, прокурорів, всіх контролерів разом з мовним омбутсменом в першу чергу мобілізувати. Починати з тих хто на розкішних машинах та у розкішних ресторанах. Чому про жінок забули, вони що нездатні керувати технологічною західної зброєю?


Новини