Головна Новини Суспільство Війна з Росією Від чого гине більшість військових: розповідає командир штурмовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Від чого гине більшість військових: розповідає командир штурмовиків

Військовий розповів, як збільшити свої шанси на виживання під час війни та вказав від чого саме помирає більшість українських солдатів.

7 листопада 2023, 16:07 comments2976
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командир взводу штурмовиків 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ з позивним "Малий" стверджує, що більшість військових гинуть внаслідок артилерії та ударів безпілотників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю військового для ТСН.

Від чого гине більшість військових: розповідає командир штурмовиків

Командир взводу штурмовиків з позивним "Малий". Фото: скриншот з інтерв'ю

Командир штурмового взводу розповів, що "кожна смерть побратима відображається на всьому підрозділі". За його словами військові довгий час живуть в одному будинку, тренуються, просинаються разом. Однак в один момент людини може просто не стати.

Попри те, що військовий є командиром штурмового взводу, за його словами втрати у стрілкових боях одиничні, а більшість солдатів гине від іншої зброї армії РФ.

"У моєму підрозділі в стрілкових контактах, боях втрати одиничні. Все інше — це робота артилерії, FPV", — розповів військовий з позивним "Малий" та наголосив, що у 3-й окремій штурмовій бригаді втрати менші, ніж за його інформацією в інших військових угрупуваннях.

За словами українського солдата шанси вижити на війні залежать від рівня підготовки. Чим краще підготовлений військовий, тим більше шансів він має на те, щоб вижити у боях проти російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 3-й штурмовій бригаді розповіли про зміну тактики росіян на фронті. Російські солдати почали менше використовувати артилерійський вогонь через брак боєприпасів, однак значно збільшили атаки дронами-камікадзе, стверджує військовий.

Також "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський розповів про зміну стратегії у війні з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини