Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти продовжують проривати фронт: карта DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти продовжують проривати фронт: карта DeepState

Окупанти мають успіхи в Селидовому та ще 5 населених пунктах

сьогодні, 08:36
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують просуватися на сході України, не припиняючи тиску на Сили оборони. Штурми на різних ділянках не припиняються 24 години на добу. Так, минулої доби росіянам вдалося досягти певних успіхів. Як передає портал "Коментарі", за даними моніторингового проекту DeepState, загарбники просунулися до Селидового та ще п'яти населених пунктів.

Окупанти продовжують проривати фронт: карта DeepState

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Ворог просунувся у Селидово, Катеринівці, Вишневому, біля Шахтарська, Новодмитрівки та Богоявленки", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – країна-агресор окупувала село Новосадове Донецької області, яке знаходиться на кордоні Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє моніторинговий проект "DeepState".

Також видання "Коментарі" повідомляло – РФ прорвалася вперед одразу у двох областях і є загроза під Курськом: карта DeepState.

Раніше "Коментарі" писали – останніми днями російські війська досягли значних тактичних успіхів у Селидово та її околицях, але очевидна зосередженість російського військового командування на забезпеченні безпеки Селідового відбулася з допомогою здатності російських військ підтримувати значний наступ безпосередньо на Покровськ — самовизначену. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

"Росія цілком може взяти Селідово найближчими днями, але захоплення Селідово за своєю суттю не означає захоплення Покровська, і, насправді, захоплення Селідового, ймовірно, виснажило російські сили таким чином, що, швидше за все, зменшить їхню боєздатність, якщо вони отримають наказ повернути на Покровськ. Українська оборона Покровська та підступів до нього вже зупинила російський поступ у місто, і виснаження російських сил у цьому районі, ймовірно, ще більше сповільнить цей поступ, завдаючи шкоди перспективам наступу росіян в області найближчими тижнями”, – додають у ISW.

Окупанти продовжують проривати фронт: карта DeepState - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини