Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти поширюють новий фейк про Херсон: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти поширюють новий фейк про Херсон: подробиці

У ЦПД кажуть, що загарбники хочуть посіяти паніку серед українців

4 березня 2024, 10:17
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти поширюють інформацію про те, що Україна нібито евакуює державних службовців із Херсона через можливе настання окупаційної армії на місто. Як передає портал "Коментарі", у Центрі протидії дезінформації повідомляють, що це фейк.

Окупанти поширюють новий фейк про Херсон: подробиці

Херсон. Фото: з відкритих джерел

У ЦПД зазначають, що окупанти хочуть посилити панічні настрої серед українців, тоді як російська загарбницька армія не має ресурсів для нового наступу на Херсон.

"Росія проводить кампанію з дезінформації щодо ситуації на Півдні. Інформація про те, що нібито відбувається евакуація держслужбовців з міста Херсона перед "наступом РФ" не відповідає дійсності", — йдеться в повідомленні Центру протидії дезінформації в Telegram.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до другої річниці російського вторгнення в Україну наша країна підходить у гіршій ситуації, ніж це було рік тому. Про це пишуть закордонні видання, включно з The Times, це усвідомлюємо і ми самі. Підтримка з боку закордонних партнерів (особливо США) слабшає, всередині самої України немає тієї згуртованості, що раніше (особливо це видно з дебатів навколо законопроекту про мобілізацію), а окупаційна армія РФ продовжує тиснути на фронті, мріючи захопити якнайбільше нових територій. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" стан російсько-української війни на даний момент, її перспективи, а також розповіли, що слід робити Україні для покращення своїх позицій.

Також видання "Коментарі" повідомляло – загарбники запровадили "особливий режим" в'їзду та виїзду на окуповану Херсонщину: що відбувається.

Раніше "Коментарі" писали – Росія готова до переговорів: у США розповіли, навіщо у Путіна запускають подібну риторику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини