Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти пішли штурмом на Запоріжжя: у передмісті є жертви та руйнування (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти пішли штурмом на Запоріжжя: у передмісті є жертви та руйнування (ФОТО)

Внаслідок ворожої атаки в Запорізькій області загинула жінка, зруйновано приватні будинки

10 серпня 2022, 09:00 comments4303
Поділіться публікацією:

Внаслідок атаки російських окупантів у Запорізькій області загинула жінка. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив секретар Запорізької міської ради Андрій Куртєв.

Окупанти пішли штурмом на Запоріжжя: у передмісті є жертви та руйнування (ФОТО)

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Секретар Запорізької міськради зазначив, що українські захисники продовжують тримати оборону та дають відсіч ворогові. Так за ніч українським воїнам удалося збити дві ворожі ракети. Росія здійснила масований обстріл ОТГ, які прилягають до Запоріжжя. У результаті є великі руйнування в Кушугумській територіальній громаді. Від трьох будинків практично нічого не лишилося. Ще близько 30 будинків серйозно пошкоджено. Медики та рятувальники вже підтвердили смерть однієї жінки.

"Цієї ночі, за попередньою інформацією, захисники Запорізького краю збили дві ворожі ракети. Також відомо про обстріл Кушугумської територіальної громади. Внаслідок ворожої атаки 3 будинки в Кушугумі зруйновано, ще майже 30 пошкоджено. На превеликий жаль, одна жінка загинула. Додаткові деталі зараз встановлюються. Бережіть себе та своїх близьких. Не ігноруйте повітряну тривогу!", — повідомив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на військовому аеродромі в Новофедорівці в Сакському районі Криму пролунала серія вибухів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США пояснили, чому не дають стільки систем HIMARS, скільки просить Україна та у новому пакеті допомоги будуть лише снаряди, без ракетних систем.

Раніше "Коментарі" писали – на тлі просування російських військ в Україні Росія посилює ядерний шантаж . Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чи реально зупинити ядерний шантаж Путіна – чому Кремль пішов на таке божевілля.

Окупанти пішли штурмом на Запоріжжя: у передмісті є жертви та руйнування (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 серпня 2022, 09:13

Знову Путін на крок попереду недолугого малюка. Поки той розповідає: "Щаа, яяк піідеемоо у наступ!". В своєму бункері зі сталінською назвою: "ставка". Звідки дає вказівки місцевій обслузі з радянською посадою: "секретар" (ВКПБ). Вони не стають на шлях виправлення - весь світ у загрозі.


Новини