Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти перейшли до наступальних дій на ще одному напрямку: майор ЗСУ розповів про складну ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти перейшли до наступальних дій на ще одному напрямку: майор ЗСУ розповів про складну ситуацію

Український військовий розповів про активні дії російських сил поблизу Бахмута.

19 грудня 2023, 12:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські війська поновили наступальні дії на Бахмутському напрямку, розповів заступник командира 3 окремої штурмової бригади ЗСУ Родіон Кудряшов. За його словами ситуація складна, адже окупанти мають постійний резерв для штурму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Еспресо".

Окупанти перейшли до наступальних дій на ще одному напрямку: майор ЗСУ розповів про складну ситуацію

Росіяни почали активні дії на бахмутському напрямку. Фото з відкритих джерел

Родіон Кудряшов розповів, що російські війська почали наступ одразу на кількох лініях фронту, зокрема це стосується і Бахмутського напрямку, куди окупанти кинули великі сили.

"Активізація противника присутня й на Бахмутському напрямку. Ситуація складна й тим, що противник постійно підкидає резерви й застосовує всі свої наявні сили та засоби. Ситуація дійсно напружена й складна, але повністю контрольована Силами оборони", — повідомив Кудряшов.

Майор ЗСУ розповів, що росіяни продовжують використовувати тактику "гарматного м’яса" та посилають велику кількість російських солдатів для виконання поставлених завдань.

"Ворог має шалену кількість особового складу, яку кидає на штурми наших позицій. Ця піхота ліквідовується з FPV дронів та артилерією. Це класична тактика росіян. Вони застосовують одну зі своїх переваг, а саме перевагу у живій силі", — пояснив український військовий.

Нагадаємо, що Інститут вивчення війни назвав три напрямки, де росіянам далося просунутися: Бахмут, Авдіївка та Мар'їнка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий з 54-ї ОМБ Кирило Верес розповів про своє бачення закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про генерала Олександра Тарнавського, який пояснив, чому українська армія змушена скасувати низку військових операцій у протистоянні з Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини