Головна Новини Суспільство Війна з Росією Комбат про ситуацію на війні: не бачу варіантів перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Комбат про ситуацію на війні: не бачу варіантів перемоги

Український військовий з 54-ї ОМБ Кирило Верес розповів про своє бачення закінчення війни в Україні.

19 грудня 2023, 10:25 comments1458
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командир батальйону 54-ї ОМБ Кирило Верес пояснює, що у своїй зоні відповідальності не бачить варіантів для перемоги. За його словами війна в Україні, які і всі інші війни закінчиться перемовинами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Кирила Вереса для ТСН.

Комбат про ситуацію на війні: не бачу варіантів перемоги

Комбат Кирило Верес. Фото з відкритих джерел

Кирило Верес говорить, що у його підрозділі загалом все добре з ситуацією, однак загальну картину військовий описує похмуро.

"Я не знаю, де ми виграємо, не можу цього сказати. Ми виживаємо. Це різні речі — робити, щоб перемогти та робити, щоб не загинути. Ми, мабуть, зараз більше належимо до другого. Якщо говоримо в цілому про всю країну, я вважаю, що ми програємо", — сказав Верес.

Військовий розповів, що будь-які війни завершуються за переговорами. Однак Україна наразі не буде йти на мирні переговори з Росією.

"Я поки не бачу варіантів перемоги. Завжди всі війни закінчуються перемовинами", — говорить Кирило Верес.

Український військовий пояснює, що Друга світова закінчилась також перемовинами та капітуляцією Німеччини за режиму Гітлера. Верес вказує, що питання в тому, які це будуть умови.

Попри це командир батальйону пояснює, що загалом війна має закінчитись тоді, коли буде впевненість у неможливості нових нападів Росії у майбутньому.

"Звичайно, коли закінчиться Російська Федерація, коли я знатиму, що вони далі 100 років на нас не нападуть, що не воюватимуть мої діти, це важливо", — говорить Верес та додає, що перемога для нього також означатиме, що його бійці не наражатимуть себе на небезпеку та будуть залишатись живі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у МВФ розповіли, скільки протримається Україна без допомоги Заходу.

Також "Коментарі" писали про колишнього командира "Айдара", який пояснив, де ховається 80 тисяч ухилянтів від мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 грудня 2023, 10:34

Він як і всі і мінних полів не бачив. Вони всі бачили і реготали з саперних лопаток і танків 1960-х років. Не бачили дронів. В нас вони не бачили корупції, не бачили численних чиновницьких паразитів, переможної брехні. Бачили тільки можливість паразитувати на західній допомоги. Вони себе бачили найманцями, коли їх хтось зі сторони, хто найняв їх, потрібен забезпечити усім готовим, а ні власна країна. Тому і програли. Тепер після програшу такі будуть з'являтись як гриби після дощу.


Новини