Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти обстріляли Дніпропетровщину фосфорними снарядами: оперативна обстановка на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину фосфорними снарядами: оперативна обстановка на півдні України

Внаслідок постійних обстрілів на Херсонщині все частіше трапляються польові пожежі

15 липня 2022, 18:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація в операційній зоні на південнобуцькому напрямку напружена, динамічна, але контролюється силами оборони. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину фосфорними снарядами: оперативна обстановка на півдні України

ЗСУ

Як інформує ОК "Південь", противник продовжує ведення оборонних дій на зайнятому рубежі.

"У Нікопольському районі через нічний обстріл з "Градів" спалахнуло пальне. Вогонь оперативно усунено. Рятувальниками на місці обстрілу виявлено уламки від фосфорних боєприпасів", — ОК "Південь".

На Херсонщині місцеві жителі змушені виживати без медикаментів, продуктів харчування, газо-, водо- та електропостачання.

"Внаслідок постійних обстрілів на Херсонщині все частіше трапляються польові пожежі. Локалізувати та ліквідувати їх повністю на деокупованих територіях вкрай важко, а на тимчасово окупованих територіях росіяни навмисно не дозволяють це робити", — ОК "Південь".

Також повідомляється, що окупанти продовжують знищувати склади із зерном, сільськогосподарську техніку та сонячні електростанції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що для провокацій чи охорони кордону : до Єльського району Білорусі прибув ешелон з технікою та військовими. Представники влади переконують оточуючих "дотримуватися спокою і не панікувати". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що українська поп-співачка публічно зреклася Батьківщини, витанцьовуючи під час обстрілу Вінниці. У день обстрілу Вінниці мовчанка-артистка співала цинічно на фестивалі у Вітебську. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Вінниці після російської ракетної атаки знесуть будівлі Будинків культури та побуту. Житло, яке постраждало від ракетної атаки, буде відновлено в найкоротший термін. Читайте про це докладно у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що коли депутати-зрадники з ВР залишаться без мандатів: подробиці. Парламентарі Олексій Ковальов, Андрій Деркач та Віктор Медведчук через свої вчинки стали колаборантами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини