Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти і вдень, і вночі проводять рейди на Херсонщині: кого шукають
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти і вдень, і вночі проводять рейди на Херсонщині: кого шукають

Російські війська розшукують колишніх учасників АТО у Херсонській області

28 березня 2023, 15:45
Поділіться публікацією:

На Херсонщині росіяни шукають колишніх учасників АТО або їхніх родичів. Ворожі загони провели рейди у Скадовському та Каховському районах. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на Центр національного спротиву.

Окупанти і вдень, і вночі проводять рейди на Херсонщині: кого шукають

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Російській окупаційній адміністрації необхідно звітувати про боротьбу з підпіллям, тому росіяни вирішили шукати колишніх учасників АТО на тимчасово окупованих районах Херсонської області", — повідомляють у Центрі національного спротиву.

У ЦНС наголосили, що такі рейди приречені, оскільки більшість населення працює над визволенням свого рідного краю. Окремої категорії "ждунів" немає, адже всі чекають на повернення додому.

Зазначимо, через постійні обстріли ворога в Херсоні закликали жителів евакуюватися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російське військове керівництво, ймовірно, залучило до штурму Авдіївки "вагнерівців" із досвідом. Про це йдеться в оновленому зведенні Інституту вивчення війни (ISW). Останнім часом окупанти буквально стирають з землі Авдіївку, як зробили раніше з багатьма містами Донбасу. Так само спекотно в районах Бахмута, Мар'їнки, Вугледара. Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський наголошує, що Україна продовжить утримувати Бахмут, а головне завдання ЗСУ зараз – "виснажити переважаючі сили" РФ. Чому рос-пропаганді вдається "продавати" знищення цілих міст як їхнє "звільнення"? Що вже продемонструвала Битва за Донбас, у якій, схоже, захлинається російський наступ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Україні можуть посилити мобілізацію: у Зеленського пояснили нюанс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини