Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти хотіли штурмувати позиції ЗСУ на замінованому КамАЗі, але підірвали самі себе (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти хотіли штурмувати позиції ЗСУ на замінованому КамАЗі, але підірвали самі себе (ВІДЕО)

Плани окупантів зазнали невдачі

5 серпня 2022, 11:50 comments2325
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти, ймовірно, хотіли взяти позиції українських воїнів за допомогою замінованої вантажівки, але все явно пішло не за їхнім планом. Про це пише Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у Telegram.

Окупанти хотіли штурмувати позиції ЗСУ на замінованому КамАЗі, але підірвали самі себе (ВІДЕО)

Cкріншот з відео

Як пише СтратКом, окупанти набили свою вантажівку 152 мм снарядами та тротилом, щоб підірвати її поряд з позиціями наших воїнів.

"Нашпигували камаз 152мм боєприпасами, тротилом запальна трубка на 150 сек. Хотіли взяти позиції ЗСУ. Але щось пішло не за планом", — зазначає СтратКом.

На опублікованому відео відображено момент вибуху вантажівки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   у Китаї відреагували на бажання Зеленського про переговори із Сі Цзіньпіном. У Китаї дипломатично прокоментували заклик Зеленського до переговорів із Сі Цзіньпіном.

Читайте також, що Оленівка №2: росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими. Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   конфлікт у Нагірному Карабаху : як на те, що трапилося, вплинула війна в Україні – чим усе закінчиться. Міноборони Азербайджану заявило про проведення операції "Відплата" у Нагірному Карабаху. Вірменія звинуватила Азербайджан у "повзучій окупації".

Також "Коментарі" інформували про те, що економіка України у комі: хто за це відповідає – чи на своєму місці міністр економіки Свириденко. Економіка України показує не дуже втішні результати, що призводить до таких негативних явищ, як зростання інфляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини