Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти готують провокацію на Запорізькій АЕС - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готують провокацію на Запорізькій АЕС - розвідка

Окупанти підігнали до в'їзду до Енергодару військову техніку з українським прапором для чергової провокації

13 серпня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

Російські загарбники обстрілюють ЗАЕС із села Водяне та готують провокації під українським прапором. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління розвідки МО України.

Окупанти готують провокацію на Запорізькій АЕС - розвідка

Військова техніка окупантів. Фото - ГУР МО України

За інформацією джерела, чергові обстріли окупанти пошкодили перший блок насосної станції Цеху теплових і підземних комунікацій. Потім ще один "приліт" призвів до часткового руйнування пожежної частини, яка відповідає за безпеку ЗАЕС.

Обстріли з боку військових Росії призвели до займання лісу і трави довколишніх територіях, що викликало значне задимлення. Водночас гасіння пожеж було утруднено через обстріл пожежної частини.

Зазначається, що загарбники намагаються створити для пропаганди "картинку". Для цього на станцію нещодавно завезли два автобуси "масівки", які мають виконувати роль "місцевих мешканців та персоналу". Справжні співробітники та місцеві жителі навідріз відмовляються брати участь у цьому.

Також важливо, що окупанти підігнали самохідну артилерійську установку "Піон" з нанесеною білою фарбою буквою "Z" до стелі "Енергодар" на в'їзді до міста. Однак головне, що на САУ піднято український прапор. Це може говорити, що противники планують чергові провокації з метою звинувачення ЗСУ.

Раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що Зеленський назвав кроки, які допоможуть Україні перемогти РФ у війні. Ці кроки допоможуть нашій країні перемогти РФ, зруйнувавши її економіку, армію, а також позбавлять їхнього бажання воювати та шантажувати західний світ.

Також портал новин повідомляв про те, що російські загарбники намагаються будь-якими способами повернутися додому у війни, яку РФ розв'язала проти України. СБУ перехопила чергові розмови військових РФ, у яких вони обговорюють із родичами чи товаришами по службі "лайфхаки", щоб втекти з війни.

Сайт "Коментарі" раніше писав про те, чому США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1090
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини