Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Лайфхаки" окупантів: що роблять військові РФ, щоб втекти з війни (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Лайфхаки" окупантів: що роблять військові РФ, щоб втекти з війни (ВІДЕО)

Окупанти деморалізовані та вважають війну в Україні справжнім пеклом

13 серпня 2022, 12:15
Поділіться публікацією:

"Лайфхаки" окупантів: що роблять військові РФ, щоб втекти з війни (ВІДЕО)

Війна України. Фото - з відкритих джерел

Російські загарбники намагаються будь-що повернутися додому з війни, яку РФ розв'язала проти України. Про це свідчать телефонні розмови окупантів, які вдалося перехопити СБУ.

Нерідко в розмовах із родичами чи товаришами по службі російські окупанти обговорюють плани своєї втечі з війни. Для цього загарбники вигадують різні способи.

СБУ зібрала добірку нових лайфхаків, які противники використовують для втечі додому. Серед них: "включити васю", зламати руку, зіскочивши п'яним з танка або самостріл на марші.

У одній із перехоплених розмовах мати поділилася із сином "афганським" дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад:

"Йди до медпункту, кажи, що в мене сильно болить голова, тисне там на вуха, мені здається, що зі мною хтось розмовляє… коротше, щоб ти, типу, включав васю".

Ще одному російському окупанту друг порадив напитися та впасти з танка, щоб зламати руку. "Головне, щоб шию не зламали. Стрибай, як щучкою у воді", — додав друг.

А контрактники елітної "червонопрапорної" 39-ї окремої мотострілецької бригади просто на марші прострілювали один одному м'які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, чому США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму.

Також портал новин "Коментарі" повідомляв, що з нового навчального року в школах Києва більше не буде уроків російської мови для дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" передавав, що за останню добу російські окупанти намагалися проводити наступальні дії на деяких напрямках. Однак отримав відсіч були змушені відійти назад. У Генштабі ЗСУ повідомили, на яких напрямках зараз точаться бої, і ворог намагається наступати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/4825
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини