Головна Новини Суспільство Війна з Росією 171 день війни: на яких напрямках РФ веде наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

171 день війни: на яких напрямках РФ веде наступ

ЗСУ дають гідну відсіч російським окупантам

13 серпня 2022, 08:41
Поділіться публікацією:

Сьогодні розпочалася 171 доба повномасштабної війни, яку РФ розв'язала проти України. На сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook повідомили, яка зараз загалом ситуація на різних напрямках і де ворог намагається наступати.

171 день війни: на яких напрямках РФ веде наступ

Війна України. Фото - з відкритих джерел

За інформацією джерела, за останню добу російські окупанти наступальними та штурмовими діями намагалися просунутися у напрямках Лисичанський НПЗ – Івано-Дар'ївка та Миколаївка – Виїмка. На напрямі Спірно – Івано-Даріївка бойові дії продовжуються.

Так, загарбники проводили наступальні бої у напрямках Новоселівка Друга – Красногорівка, Спартак – Авдіївка, Сухий Ставок – Лозове, Сторожево – Новосілка. Однак, не маючи успіху, були змушені відійти назад.

Противник вів штурмові дії також у напрямках Покровське – Бахмут, Відродження – Вершина, Вуглегірська ТЕС – Зайцеве, успіху не мав, відійшов.

На напрямках Донецьк – Піски та Новоселівка – Олександропіль бойові дії продовжуються.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що на Банковій назвали причину з якої росіяни не візьмуть ні Бахмут, ні Сіверськ. Найкращий результат для російських загарбників – це підійти до цих міст максимально близько, але взяти їх, встановивши повний контроль, не вийде.

Також портал новин "Коментарі" повідомляв, що в ВП жорстко відповіли на погрози російського політика щодо ЗАЕС. На думку Подоляка, Росія використовує ЗАЕС як заручника для фіксації окупованих територій.

Сайт "Коментарі" передавав, що міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що територіальний компроміс із РФ можливий. Тому українська армія послідовно деокупуватиме всі захоплені території, включаючи анексований Крим. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини