Головна Новини Суспільство Війна з Росією Територіальний компроміс із РФ можливий: Резніков назвав варіант
commentss НОВИНИ Всі новини

Територіальний компроміс із РФ можливий: Резніков назвав варіант

Міністр наголосив, що головна мета ЗСУ – звільнення всіх окупованих територій у межах 1991 року.

12 серпня 2022, 17:42 comments3304
Поділіться публікацією:

Єдиний територіальний компроміс, який можливий із Росією, — це виведення її військ на межі 1991 року. Інших варіантів не може бути. Тому українська армія послідовно деокупуватиме всі захоплені території, включаючи анексований Крим. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр оборони України Олексій Резніков в ефірі "DR Denmark".

Територіальний компроміс із РФ можливий: Резніков назвав варіант

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Резніков наголосив, що завдання номер один, яке стоїть перед Україною – це стабілізувати фронт, після чого Збройні сили України можуть розпочинати контрнаступ на окремих напрямках. Наступ необхідний українській армії для того, щоб звільнити захоплені землі. Контрнаступу чекають українці в окупації. На це чекають союзники України і тут важливо розуміти насамперед партнерам, що українцям потрібно більше зброї, щоб звільнити Херсон, Маріуполь, Бердянськ, Луганськ, Донецьк і, звичайно ж, Крим.

На думку Олексія Резнікова, говорити з Росією про компроміси можна лише тоді, коли Україна матиме стабільну підтримку союзників і розумітиме архітектуру безпеки на роки вперед.                                                                            

При цьому Резніков зазначив, що одного виведення російських військ з території України недостатньо. Росіяни мають заплатити за всю зруйновану інфраструктуру, за всіх убитих українців, за ті звірства, які вони влаштували у ХХІ столітті на території іншої суверенної держави.

Читайте на порталі "Коментарі" — СБУ встановила соратника Рамзана Кадирова, який особисто брав участь у звірствах на Київщині під час окупації регіону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

12 серпня 2022, 18:09

Вони кожен, кожного дня, по кілька разів на день, ніби з молитвою до свого російського божества православного, звертаються з тим самим твердженням. Розуміють, що всі попередні звернення були божеством не прийняти? Може на цей раз, братнє божество, милість проявить? Переможці кажуть один раз. Або кожен на своєму сайті оприлюдніть і не витрачайте не свій (займіться ділом, замість клоунади!), не наш час!


Новини