Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни не візьмуть ні Бахмут, ні Сіверськ: на Банковій назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни не візьмуть ні Бахмут, ні Сіверськ: на Банковій назвали причину

Тим самим наступ російської армії суттєво знизився.

12 серпня 2022, 22:45 comments1831
Поділіться публікацією:

Ті темпи просування російських військ, які вони демонструють зараз, показують, що їм не судилося окупувати ні Сіверськ, ні Бахмут. Не вдасться росіянам захопити й інші населені міста Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Росіяни не візьмуть ні Бахмут, ні Сіверськ: на Банковій назвали причину

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Темпи, масштаби та ціна за цей поступ такі, що вони не дозволять взяти Бахмут, Сіверськ та інші міста", – заявив Арестович.

За його прогнозом, найкращий результат для російських загарбників – це підійти до цих міст максимально близько, але взяти їх, встановивши повний контроль, як це було у випадку із Сєвєродонецьком та Лисичанськом Луганської області, точно не вийде.

Варто нагадати, що в оновленому звіті Генштабу ЗСУ йшлося про те, що російські війська мали частковий успіх у просуванні у бік Бахмута. Наразі росіяни роблять все можливе, щоб закріпитися біля нових позицій, звідки знову продовжувати просування. Росія активно обстрілює Бахмут, не шкодує артилерії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю "DR Denmark" заявив, що територіальний компроміс із Росією можливий, але він навряд чи сподобається Кремлю. Йдеться про те, щоб дійти згоди, що Україна має ті межі, які визнав увесь світ 1991 року. Інший формат Київ ніколи не влаштує. Крим, Донецьк, Луганськ, Маріуполь – це Україна.

Також видання "Коментарі" повідомляло — експерти розповіли, чому 9 серпня стався перелом у війні , на який усі так чекали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини