Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти частково покращили своє тактичне становище на одному напрямку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти частково покращили своє тактичне становище на одному напрямку: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

28 липня 2022, 18:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Окупанти частково покращили своє тактичне становище на одному напрямку: подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб, на Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли в районах Берестового, Покровського, Соледара, Бахмута, Веселої Долини, Травневого, Костянтинівки, Семигір'я, Зайцева, Торецька, Нелипівки та Нью-Йорка.

Завдав авіаційних ударів біля Яківлівки, Покровського та Веселої Долини. У районах Берестового та Нагірного, силами розвідувальних груп окупанти безуспішно намагалися уточнити позиції українських воїнів.

"Штурмом ворог частково покращив тактичне становище за напрямками населених пунктів Соледар і Вершина. Зазнали невдачі спроби противника провести штурмові дії в напрямках населених пунктів Яківлівка, Бахмут та Семигір'я. Тут підрозділи ворога із втратами відійшли", — Генштаб.
Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   "Аналогів немає" : окупанти прив'язують свої дрони до вудок, бо бояться, що їх перехопить ЗСУ — ВІДЕО. Вихваляючись своїм ноу-хау, окупанти не забули показати свої позиції.
Читайте також про те, що загинули пішоходи: у Запоріжжі водій BMW влаштував смертельну ДТП – стали відомі подробиці (ФОТО). Внаслідок ДТП у Запоріжжі загинуло двоє людей.
Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що приватизація сотень держпідприємств під час війни: чи знайдуться інвестори і якою буде ціна. 66 ДП отримають нових власників у рамках так званої "малої" приватизації.
Також "Коментарі" інформували про те, що не лише Херсонщина : у Кабміні закликали мешканців ще однієї області терміново евакуюватись. Віце-прем'єр зазначила, що люди можуть залишитися без світла, води та тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини