Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупантам наказали "взяти" Авдіївку до певної дати: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупантам наказали "взяти" Авдіївку до певної дати: подробиці

За повідомленнями російських ЗМІ, російським військовим наказали "взяти" Авдіївку до прес-конференції Путіна, щоб продемонструвати результат

6 грудня 2023, 07:28
Поділіться публікацією:

Понад 100 мобілізованих родичів російських чоловіків написали листа Путіну, що бійців кидають на "м'ясні штурми" Авдіївки, щоб взяти місто до прес-конференції диктатора 14 грудня. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське видання "Важливі історії".

Окупантам наказали "взяти" Авдіївку до певної дати: подробиці

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ зазначає, що російське командування дуже сильно поспішає, кидає в бій поранених бійців, наказуючи їм долікуватися в окопах. Як зазначають автори листа, мобілізовані понад 10 місяців проживають в окопах на передовій за 700 метрів від Авдіївки та постійно перебувають під обстрілами.

Після початку активної фази наступу у листопаді командування випустило наказ про відправлення до штурмових підрозділів військовослужбовців із середньою тяжкістю поранень, стверджують рідні бійців.

"Поспішають, поки (українці) у суперечках, женуть до "Прямої лінії" (Володимира Путіна) та Нового року. Результат якийсь потрібен. Усі навколо кажуть, що візьмемо Авдіївку і далі переговори", — розповіла "Важливим історіям" дружина одного з мобілізованих.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ГВА розповіли, чи справді росіяни прорвалися на коксохім та у Степове.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Москві заявили про "взяття" Мар'їнки: у ЗСУ відповіли.

Раніше "Коментарі" писали – російський диктатор Володимир Путін вкотре загрожує (за нібито "русофобію") країнам Балтії, які активно підтримують Україну у війні з РФ. Чи є підстави вважати, що Кремль готовий вплинути на справжню війну з Північноатлантичним альянсом, з яким нібито воює на території України? Чи розуміють ці загрози в НАТО? Якщо розуміють – чому досі не зробили максимум, щоб зламати хребет путінської воєнщини? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини