Головна Новини Суспільство Війна з Росією "О, фосфор полетів": окупанти розповідають своїм родичам, що вони використовують заборонені боєприпаси
commentss НОВИНИ Всі новини

"О, фосфор полетів": окупанти розповідають своїм родичам, що вони використовують заборонені боєприпаси

Українські розвідники перехопили розмову окупанта

2 серпня 2022, 17:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило чергову розмову російських окупантів з їхніми родичами. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МО у соціальній мережі Facebook.

"О, фосфор полетів": окупанти розповідають своїм родичам, що вони використовують заборонені боєприпаси

Армія РФ

На опублікованому аудіозаписі можна почути, як окупант розповідає батькові, що вони використовують фосфорні боєприпаси, які запускають із "Градів". Батько нагадав, що це заборонено Конвенцією на те, що Олексій відповів: "Тату, ти знаєш, скільки тут всього використовуємо, що заборонено в принципі".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Іспанія відмовилася відправляти танки Україні: названо причину. Цю техніку не можна використовувати. Міністр зазначила, що Іспанія, як і раніше, розглядає всі можливості, як допомогти Україні, але щодо танків, які знаходяться в Сарагосі, то їх ніхто відправляти не будуть. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що війна в Україні затягнеться: експерти озвучили прогноз на осінь та зиму. Жодна зі сторін не вистачає потенціалу, щоб радикально переламати ситуацію на свою користь. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що росіяни випадково підірвали власний поїзд із технікою, ховаючись від HIMARS – розвідка. Росіяни влаштували димову завісу, але боєприпаси зненацька почали детонувати. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що   Шойгу розповів , як відбувається окупація Донецької області. Сергій Шойгу похвалився новими захопленими населеними пунктами Донецької області. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини