Головна Новини Суспільство Війна з Росією Німеччина передала Україні ще кілька одиниць військової техніки: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина передала Україні ще кілька одиниць військової техніки: про що йдеться

Загалом Німеччина передала Україні вже 12 одиниць ЗСУ Gepard

10 серпня 2022, 18:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Німеччина передала Україні ще кілька самохідних зеніток. Про це повідомляється на сайті німецького уряду.

Німеччина передала Україні ще кілька одиниць військової техніки: про що йдеться

Немеччина

Як стало відомо, Німеччина передала Україні ще чотири зенітні самохідні артилерійські установки Gepard. Загалом Німеччина передала Україні вже 12 одиниць такої техніки.

Крім того, за останній тиждень було поставлено 49 тисяч снарядів до Gepard та три броньовані ремонтно-евакуаційні машини. У процесі підготовки до передачі ще 18 Гепардів та близько 6000 снарядів до них.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в ОП відповіли , за яких умов Україна повернеться до переговорів з РФ. На думку радника голови ОП, після шести місяців цієї війни Україна не може продовжувати вірити, що РФ виконає будь-які домовленості. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що Кулеба розповів ЄС, як навчити росіян шанувати кордони. ЄС та країни G7 мають ухвалити важливе рішення та заборонити в'їзд росіянам — вважають у МЗС України. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Україну вже поділили : окупанти намагаються навіяти людям, що незалежної країни вже немає. Відповідну інформацію розповідають працівникам великих підприємств. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Генерал Марченко розповів, які території ЗСУ зможуть звільнити до кінця року. Україна чекає на повний пакет західної допомоги, щоб розпочати контрнаступ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини