Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічний удар по окупантах: у РФ скаржаться на "прильоти" ATACMS, яких Україна не має
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічний удар по окупантах: у РФ скаржаться на "прильоти" ATACMS, яких Україна не має

Близький до ВПС РФ канал пише, що це був один із найсильніших ударів по армійській авіації

17 жовтня 2023, 10:50 comments1624
Поділіться публікацією:

Нічні удари української армії по аеродромах поблизу тимчасово окупованих Луганська та Бердянська стали "найсерйознішими" з моменту початку Росією так званої "СВО", а насправді повномасштабної війни проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише близький до ВПС РФ Телеграм-канал Fighterbomber.

Нічний удар по окупантах: у РФ скаржаться на "прильоти" ATACMS, яких Україна не має

Ракети ATACMS. Фото: з відкритих джерел

Автор каналу, який називає себе пілотом-бомбардувальником у відставці, пише, що аеродромом, де базувалася армійська авіація, нібито вдарили ракети ATACMS, яких в України ще немає.

"Ранок не добрий. Х*хли вночі завдали удару ракетами ATACMS по нашому аеродрому, на якому базувалася армійська авіація. Один із найсерйозніших ударів за весь час "сво". Якщо не найсерйозніший. Є втрати і в людях, і в техніці", — йдеться у повідомленні.

У каналі йдеться, що немає сенсу писати, що "треба робити висновки, щоби такого більше не повторилося". "Таке повторюватиметься, поки йде війна. Треба бути готовим до цього", — йдеться у публікації.                                                                              

Зазначимо, "Коментарі" повідомляли раніше, що українські захисники вночі завдали серії прицільних ударів по ворожих летовищах у тимчасово окупованому Луганську та Бердянську. Інформацію підтвердив Стратком ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – головні висновки на 600-й день великої війни – без рішення Заходу Україна не зможе перемогти. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Раніше "Коментарі" писали - Росія веде таємні переговори щодо України: Олексій Арестович розповів, про що торгується Кремль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини