Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічний ракетний удар по Львівщині: усе має такий вигляд, що будуть ще загиблі, - Садовий
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічний ракетний удар по Львівщині: усе має такий вигляд, що будуть ще загиблі, - Садовий

Подробиці щодо ракетного удару по Львівщині від Садового та Козицького

6 липня 2023, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вночі, 6 червня росіяни здійснили ракетний удар по Львівській області. Про подробиці ситуації повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького.

Нічний ракетний удар по Львівщині: усе має такий вигляд, що будуть ще загиблі, - Садовий

Наслідки ракетного удару по Львову. Фото з відкритих джерел

Росія атакувала Львівщину з Чорного моря ракетами "Калібр". Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України знищило 7 ракет над Львівською областю.

У Львові було завдано удар по житловому будинку близько другої ночі. Офіційно підтверджено загибель чотирьох людей, які перебували на момент удару у багатоквартирному будинку. Також Козицький повідомляв про пошкодження обʼєкта критичної інфраструктури.

Загалом постраждало 34 людини. Пошкоджені 30 будинків та понад 50 автомобілів. До ліквідації наслідків удару залучили 23 одиниці техніки та понад 100 рятувальників.

"Дуже великі руйнації: зруйновано понад 50 помешкань, у будинках просто позносило дах. Руйнація офісного комплексу, руйнації в школі, у гуртожитках Львівської політехніки", — розповів мер Львова Садовий та додав, що "усе має такий вигляд, що будуть ще загиблі".

У Львівському районі уламок ракети впав в одному з сіл поблизу Народного дому та утворив вирву. Наразі про постраждалих невідомо.

У Золочівському районі Львівської області від уламків ракет пошкоджено приватний сектор. Однак постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британська розвідка вказала на нову тактику Росії на фронті, яка сповільнює контрнаступ українських сил

Також "Коментарі" писали про професора інженерії ядерних енергетичних систем, який пояснює наскільки небезпечним був би вибух на ЗАЕС сьогодні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини