Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти прицільно били ракетами по житлових будинках – у Львові є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти прицільно били ракетами по житлових будинках – у Львові є жертви

Через ракетну загрозу по всій Україні було оголошено повітряну тривогу

6 липня 2023, 07:07 comments1015
Поділіться публікацією:

У Львові після нічного ворожого ракетного обстрілу виявили тіла загиблих на завалах багатоквартирного будинку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram-каналі повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Окупанти прицільно били ракетами по житлових будинках – у Львові є жертви

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

За інформацією львівського мера, підтверджено загибель чотирьох людей. Вони загинули одразу після ракетного удару. Аварійно-рятувальні роботи продовжуються, адже люди все ще можуть залишатися під завалами.

Раніше мер Львова повідомив, що про щонайменше 8 мирних громадян, які отримали серйозні поранення в результаті ворожої ракетної атаки.

Також Садовий розповів, що пошкоджено близько 60 квартир та 50 машин. Він додав, що на місці продовжує свою роботу оперативний штаб.

"Людей готують до відселення", – написав мер.

Перед цим голова Львівської ОВА Максим Козицький наголосив, що росіяни свідомо запускали ракети по житлових будинках, намагаючись домогтися, щоб після атаки було якнайбільше жертв серед цивільного населення. Багатоквартирний будинок було зруйновано саме після прямого влучення ворожої ракети. Ворог розумів, що б'є по мирних людях, адже поруч із житловим будинком не було і немає жодного стратегічно важливого чи військового об'єкта.

Зазначимо, цієї ночі окупанти перервали паузу та відновили нічні атаки по Україні із застосуванням дронів-камікадзе та ракет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через певний дефіцит високоточної та далекобійної зброї ("Калібрів", "Іскандерів", "Кинджалів" та ракет Х-101, Х-555) російські військовослужбовці нещодавно розмістили недалеко від українських кордонів на Брянщині , ракетний комплекс "Бал", для якого використовують протикорабельні Х-35. Не припиняються удари за допомогою безпілотників та бомб на території України. Дрони атакують і територію РФ, а також позиції окупантів на тимчасово захоплених ними територіях. А міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу в черговий раз погрожує ударами по "центрам ухвалення рішень в Україні", якщо ЗСУ вдарять по окупантах, у тому числі в Криму, ракетами "Хаймарс" та "Сторм Шедоу". Про що говорить ракетно-бомбово-дронова війна останнього часу? Що важливо розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

6 липня 2023, 11:25

Учитесь думать-тупые укрописаки.Если б русские были такими,как вы ноете уже 1.5 года,война б закончилась в апреле 2022,после массированных ударов по центрам принятия решений в Киеве,и его штурма.Но пукин не захотел больших жертв гражданских.Так что радуйтесь,что вас бомбят не нато.От Киева,Львова,Днепропетровска остались бы одни развалины.


Новини