Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Не підлягають відновленню": ЗСУ за три тижні боїв знищили дві російські БТГр - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не підлягають відновленню": ЗСУ за три тижні боїв знищили дві російські БТГр - подробиці

Станом на 6 серпня у складі російських окупаційних військ 18 батальйонно-тактичних груп відновленню не підлягають

6 серпня 2022, 16:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій ЗСУ.

"Не підлягають відновленню": ЗСУ за три тижні боїв знищили дві російські БТГр - подробиці

Армія РФ

Так, за інформацією Страткому ВСУ, станом на 6 серпня у складі російських окупаційних військ 18 батальйонно-тактичних груп відновленню не підлягають "тобто, грубо кажучи, знищені".

"Нагадаємо, що станом на 15 липня не підлягають відновленню було 16 БТГр РІВ", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Також у Страткомі навели уточнюючу інформацію щодо цих додаткових 2 БТГр.

"Давайте все дружно привітаємо дві БТГр зі складу 810 ОБрМП ТОФ у зв'язку із втратою боєздатності через втрати та їх виведення із зони бойових дій", — СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що збирають клітини у філармонії : окупанти в Маріуполі планують провести показовий "суд" над військовополоненими. Міський голова Маріуполя закликав світову спільноту, ООН та "Червоний Хрест" втрутитися у ситуацію.

Читайте також про те, що Китай відповів США на візит Пелосі : до чого призведе суперечка двох держав – які є ризики для України. Незважаючи на загострення у відносинах між двома країнами, жодна із сторін не готова доводити ситуацію до чогось більшого.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що переговори Путіна та Ердогана : про що домовилися — чи є причина переживати Україні. Сам по собі приїзд Ердогана до Сочі – насторожуючий сигнал для України.

Також "Коментарі" поінформували про те, що успіх "зернового коридору" на тлі нового шантажу Путіна: про що говорить заява Зеленського. Президент зіграв на випередження, першим заявивши про небезпеку, що виникла на Запорізькій АЕС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини