Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навіщо росіяни збудували 30-кілометровий «цар-потяг». Експерт здивував поясненням
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо росіяни збудували 30-кілометровий «цар-потяг». Експерт здивував поясненням

Росіяни за півроку збудували 30-кілометровий «цар-потяг», щоб використовувати його, як «фортифікаційну» споруду, повідомив в ефірі телемарафону військовий оглядач Денис Попович, передає портал «Коментарі»

13 лютого 2024, 14:23
Поділіться публікацією:

Росіяни вміють творчо підходити до вирішення поставлених завдань, тому і збудували "цар-потяг", відзначив Попович і додав, що в історії воєн такого ще не було.

Навіщо росіяни збудували 30-кілометровий «цар-потяг». Експерт здивував поясненням

Росіяни побудували цар-потяг

За його словами, з допомогою цього "нестандартного рішення" росіяни хочуть захищатися від ЗСУ у разі наступу на Донбасі, зокрема, у напрямку Вугледара. Окупанти вірять, що нагромадження вагонів, потягів і локомотивів вони зможуть використати, як фортифікаційну споруду.

"Не треба думати, що це така якась непереборна штука. Як склали, так і можна її розтягнути. Але, безумовно, що вона може затримати поступ ЗСУ. А, можливо, не треба шукати рішення, що робити, і знайти якісь обхідні шляхи. Бо не треба дозволяти росіянам вигравати час для побудови оборонних укріплень на інших ділянках фронту. Це питання постане, коли ми підійдемо до цієї ділянки оборони росіян"
, – підкреслив експерт.

При цьому він сумнівається, що є локомотиви, які здатні зсунути цей "потяг" з місця, адже тоді доведеться розчіпляти вагони, щоб зрушили частини цієї конструкції.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що росіяни активізувались у Вугледарі. Він потрібен окупантам, щоб отримати стабільний суходільний коридор в Крим. Експерт вважає, що росіяни будуть особливо активно намагатися досягнути успіхів бодай на якійсь ділянці фронту, щоби диктатор Володимир Путін отримав хоч якусь перемогу під свої вибори.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що останнім часом росіяни стягують великі резерви у напрямок Вугледара, перекидаючи їх з Запорізької або Херсонської областей, частково з території Росії. Ворог переміщує військову техніку полями.

Також "Коментарі" разом з експертами аналізували, чому росіяни пробували захопити Вугледар. Експерт вважають, що головна мета атак на Вугледар — "розпорошити" сили та засоби українських захисників, також Кремль не залишає мети повного захоплення міста.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини