Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навчання ЗСУ на винищувачах Mirage: у Міноборони Франції зняли інтригу
commentss НОВИНИ Всі новини

Навчання ЗСУ на винищувачах Mirage: у Міноборони Франції зняли інтригу

Міноборони Франції спростувало інформацію про навчання українських пілотів на винищувачах Mirage

23 березня 2023, 14:50
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Франції назвало неправдивою інформацію про навчання українських пілотів на винищувачах Mirage 2000. Тренування стосуються лише використання систем ППО та виживання у разі катапультування на ворожій місцевості. Про це заявив представник Міноборони Франції Ян Гравет, повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на AFP та Le Monde.

Навчання ЗСУ на винищувачах Mirage: у Міноборони Франції зняли інтригу

Винищувачі Mirage. Фото: wikipedia.org

"Ми навчаємо українські екіпажі у Франції, особливо у плані поводження з ППО та виживання у разі, якщо їхній літальний апарат буде збитий", — стверджує Ян Гравет.

Нагадаємо, раніше французьке видання Le Figaro повідомило, що українські пілоти нібито проходять прискорену підготовку на винищувачах Mirage 2000 на авіабазах Мон-де-Марсан і Нансі у Франції.

Також у ЗСУ заявили, що інформація про навчання у Франції українських пілотів не відповідає дійсності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — авіація ЗСУ завдала більше десятка ударів по армії РФ: подробиці Генштабу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – триденний візит лідера Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпіна до російського диктатора Володимира Путіна, хоч і завершився, але залишається у фокусі уваги. Його аналізують західні видання та політики, дають оцінки у самому Китаї. Які головні висновки можна зробити зараз, коли є можливість проаналізувати китайсько-російські переговори не гарячими слідами, а згодом? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – чому народи РФ йдуть на забій за путінські амбіції – що стало чи стане переломним моментом у війні. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини