Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наталуха: В певному сенсі ЗСУ сьогодні - дуже конкурентний роботодавець в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Наталуха: В певному сенсі ЗСУ сьогодні - дуже конкурентний роботодавець в Україні

Бронювання не породжує «війну для бідних», про це у Фейсбуці написав нардеп Дмитро Наталуха. За його словами, мова йде про ворожий наратив, який збурює суспільство і принижує армію, пишуть «Коментарі»

2 лютого 2024, 11:27
Поділіться публікацією:

Нові правила бронювання працівників підприємствами, які хочуть ухвалити народні депутати, жодним чином не продовжують "війну для бідних", переконує Дмитро Наталуха.

Наталуха: В певному сенсі ЗСУ сьогодні - дуже конкурентний роботодавець в Україні

На думку нардепа, у ЗСУ дуже конкурентні зарплати

За його словами цей наратив по-перше — є штучним і не відповідає дійсності, а по-друге — є шкідливим, адже має конкретну ціль — деморалізувати і військових і цивільних.

"Я не стану навіть згадувати той факт, що в ЗСУ дуже конкурентна біла зарплата, майже вдвічі вища за середню по країні, навіть якщо ти не на "нулі". Тому, наші захисники точно не "бідні", не варто їх принижувати. В певному сенсі ЗСУ сьогодні — дуже конкурентний роботодавець в Україні і з позиції зарплат і можливості легально виїхати закордон у відрядження чи відпустку",
— підкреслив нардеп.

За його словами, в лавах сил оборони служить велика кількість підприємців, професіоналів, спеціалістів різних напрямків різноманітного масштабу, які точно пішли захищати країну не за гроші, або не тому, що не могли уникнути служби законними чи незаконними способами.

"Якщо у когось є ілюзії з приводу тих, кого у суспільстві називають "багатими", то повірте — за два роки вони всі "вирішили" свої питання. В більшості своїй ці люди втекли закордон і тепер звідти дають нам всім поради як тут краще організувати оборону і яку посадку штурмувати",
— заявив Дмитро Наталуха.

За його словами, всі зацікавлені в перемозі, яку наблизить оптимальний баланс фронту і тилу. Тому, додає він, потрібно запропонувати інструменти, які збалансують сили оборони і їх матеріально-фінансове забезпечення, при цьому — не зірвавши мобілізацію.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що народні обранці шукатимуть баланс у питанні мобілізації та справедливого бронювання працівників бізнесу.

Також "Коментарі" розповідали, скільки може коштувати бронь одного працівника для підприємств.

Окрім того, "Коментарі" писали, що нардеп Дмитро Наталуха вважає, що нові умови бронювання зменшать корупційні ризики.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

2 лютого 2024, 15:47

Вот я не могу понять, они специально к себе в партию сплошных дегенератов набирают? Прямо отрицательная селекция какая-то . Такое впечатление, будто они живут в какой-то своей параллельной реальности.

Мисс Адекватность

2 лютого 2024, 13:48

Украина, твои великие мыслители - Д. Наталуха , один из них. Предложи эту белую зарплату и работу своим коллешкам по Раде, пувсть подымут толстый зад и вперед, с песней. Что делают в Раде 450 челов,?


Новини