Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нардеп Костенко: Охочих зайняти місце Залужного небагато
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Костенко: Охочих зайняти місце Залужного небагато

Народний депутат Роман Костенко в ефірі «Еспрессо» повідомив, що бажаючих замінити Валерія Залужного на посаді мало, бо треба одразу демонструвати результати, а це важко з огляду відсутності допомоги від партнерів, передає портал «Коментарі»

6 лютого 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

Якщо головнокомандувача ЗСУ таки відправлять у відставку, то важливо розуміти, як саме буде діяти на посаді інша людина, говорить Роман Костенко.

Нардеп Костенко: Охочих зайняти місце Залужного небагато

Для успіхів на фронті потрібна допомога Заходу

"За моєю інформацією охочих зайняти місце головнокомандувача сьогодні небагато. Втім, Верховний головнокомандувач й нова людина на цій посаді повинні розуміти, що відразу будуть вимагати результатів. Потрібно буде доводити, що його не дарма призначили на цю важливу посаду
, — сказав Костенко.

Проте, на думку народного депутата, дуже важко буде продемонструвати швидкі результати на полі бою і цьому є дві причини. По-перше, каже політик, це провалена мобілізація. По-друге, неналежна допомога від західних партнерів.

"Всім зрозуміло, що без допомоги партнерів й мобілізаційного резерву, хто б не був призначений на посаду головнокомандувача, досягти результату є складним завданням",
— підкреслив нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що разом із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним у відставку планують відправити і начальника Генштабу ЗСУ Сергія Шапталу. Рішення може бути прийняте уже найближчим часом.

Окрім того, портал "Коментарі" розповідав, що приводом для звільнення Залужного можуть стати невдачі на фронті, зокрема, втрата Авдіївки.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що, на думку політолога Володимира Цибулька, Президент Володимир Зеленський розпочав прямі торги із західними партнерами щодо збереження у владі, оскільки 20 травня його п’ятирічний термін на посаді президента завершується. Начебто "розмінною монетою" у цих торгах став Залужний.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що після ймовірної відставки з посади головнокомандувача ЗСУ Валерій Залужний може піти у велику політику, оскільки його, очевидно, не цікавлять ні робота послом, ні викладання у вузі. На думку політологів, тепер головне, щоби Залужний "не обріс" політиками, які дискредитували себе, і не потягнули рейтинги головкома вниз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://espreso.tv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини