Головна Новини Суспільство Війна з Росією Разом з Залужним піде і Шаптала. ЗМІ припустили, коли слід чекати на резонансні відставки
commentss НОВИНИ Всі новини

Разом з Залужним піде і Шаптала. ЗМІ припустили, коли слід чекати на резонансні відставки

Разом із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним у відставку планують відправити і начальника Генштабу ЗСУ Сергія Шапталу, пише УП з посиланням на свої джерела, повідомляють «Коментарі»

5 лютого 2024, 12:12
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський проводить консультації щодо відставки Валерія Залужного та Сергія Шаптали, про це журналістам повідомили співрозмовників в команді президента і у військових колах.

Разом з Залужним піде і Шаптала. ЗМІ припустили, коли слід чекати на резонансні відставки

Кадрові рішення можуть оголосити цього тижня

"Так, відповідаючи на запитання, які загалом перестановки в Генштабі плануються найближчим часом, високопоставлений співрозмовник зазначив: "З Генштабу ще піде Шаптала. Всі інші – невизначено"
, — пише ЗМІ.

Співрозмовники видання прогнозують, що на резонансні відставки можуть бути оголошені у середині тижня.

Окрім того, в Офісі президента підкреслили, що в інтерв'ю італійському телеканалу Rai1 Володимир Зеленський говорив не суто про звільнення Валерія Залужного, а про перезавантаження у різних секторах і оновлення різних керівників держави, бо заміна однієї людини не дасть необхідних змін.

Як писали "Коментарі", головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на тлі чуток про свою відставку у привітанні начальнику Генштабу ЗСУ Сергію Шапталі подякував йому, що той був поряд під час війни, і запевнив, що їм не буде соромно за зроблене.

Зазначимо, глава української держави Володимир Зеленський заявив, що розмірковує про зміну низки керівних осіб у країні, прямо натякнувши, що може йтися про звільнення головкому ЗСУ Валерія Залужного. Про це президент заявив в інтерв'ю каналу Rai1.

Також "Коментарі" писали, що після ймовірної відставки з посади головнокомандувача ЗСУ Валерій Залужний може піти у велику політику, оскільки його, очевидно, не цікавлять ні робота послом, ні викладання у вузі. На думку політологів, тепер головне, щоби Залужний "не обріс" політиками, які дискредитували себе, і не потягнули рейтинги головкома вниз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини