Головна Новини Суспільство події Нам точно вже ніколи не буде соромно: Залужний видав загадковий пост, пророкуючи свою відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нам точно вже ніколи не буде соромно: Залужний видав загадковий пост, пророкуючи свою відставку

Валерій Залужний інтригуюче привітав Сергія Шапталу з Днем народження

5 лютого 2024, 10:45
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на тлі чуток про свою відставку у привітанні начальнику Генштабу ЗСУ Сергію Шапталі подякував йому, що той був поряд під час війни, і запевнив, що їм не буде соромно за зроблене. Як передає портал "Коментарі", про це Валерій Залужний написав у себе у Facebook.

Нам точно вже ніколи не буде соромно: Залужний видав загадковий пост, пророкуючи свою відставку

Валерій Залужний та Сергій Шаптала. Фото: Facebook Валерій Залужний

"Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною – людина, для якої Україна справді понад усе. З Днем народження, Друже! Віримо в краще. Ми його вже заслужили", – написав Валерій Залужний.

Зазначимо, глава української держави Володимир Зеленський заявив, що розмірковує про зміну низки керівних осіб у країні, прямо натякнувши, що може йтися про звільнення головкому ЗСУ Валерія Залужного. Про це президент заявив в інтерв'ю каналу Rai1.

Журналісти каналу Rai1 поцікавився у Володимира Зеленського його думкою про чутки навколо звільнення головкому ЗСУ Валерія Залужного. Президент відповів, що розмірковує про зміну різних керівників у державі, але чи це стосується Залужного – не уточнив.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Валерій Залужний, чутки про відставку якого активізувалися останнім часом, написав стовпчик для CNN. У ній, серед іншого, наголосив, що нам необхідна нова державна система технологічного переозброєння (мовляв, це кардинально змінить ситуацію на полі бою та зміцнить позиції України). А ще – перерахував проблеми, які заважають розвитку ЗСУ. Серед них: нездатність держінститутів в Україні покращити рівень укомплектованості збройних сил без застосування непопулярних заходів; недосконалість нормативно-правової бази; часткова монополізація оборонної промисловості. Як оцінюєте цей хід Залужного? Чим швидше за все завершиться конфлікт між вищим політичним і вищим військовим керівництвом України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини