Головна Новини Суспільство Війна з Росією Над містом стовп чорного диму: в окупованому Донецьку пролунав потужний вибух - що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Над містом стовп чорного диму: в окупованому Донецьку пролунав потужний вибух - що відомо (ВІДЕО)

Втрати окупантів уточнюються

28 липня 2022, 11:42 comments1332
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В окупованому Донецьку пролунали сильні вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Над містом стовп чорного диму: в окупованому Донецьку пролунав потужний вибух - що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Генштабу ЗСУ, в окупованому Донецьку пролунали вибухи. У небо над містом здійнявся величезний стовп чорного диму.

"Донецьк, Ранок. Концертний тур Дядичко_Ленд_Ліз, Селітри і Бавовни продовжується. Втрати уточнюються, але відомо одне "цей не склад з БК і ПММ" вже довго муляв очі. Більше не буде", — пише СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що День Державності України : про що це свято – у чому його важливість саме зараз. День Державності України як День хрещення Русі-України показують, що Україна як держава давно вже відбулася і має велику і славну історію. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що ГО "Жінки зі Сталі" обговорили питання пошуку зниклих безвісти та доступу до полонених із представниками влади. Дружини та матері українських військових із "Азовсталі" продовжують боротися за своїх героїв. Докладно про це читатйе в нашій статті. 

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що ще більше вливань до Нафтогазу: профільний комітет відхилив поправки до скандального законопроекту. Нардеп Олексій Кучеренко зазначає, що парламентарі ще мають час прийняти поправки і виправити ганебну ситуацію.

Також "Коментарі" інформували про те, що у США вважають, що РФ може провести лише дві наступальні операції: названі ділянки. Сили російської армії досі залишаються обмеженими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини