Головна Новини Суспільство Війна з Росією Над Азовським морем з'явився російський А-50: у Повітряних силах зробили попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Азовським морем з'явився російський А-50: у Повітряних силах зробили попередження

Юрій Ігнат натякнув, що російський А-50 може повторити долю свого попередника

19 січня 2024, 11:04
Поділіться публікацією:

Ніч на 19 січня була досить спокійною, вранці в акваторії Азовського моря було зафіксовано російський літак далекого радіолокаційного виявлення А-50. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат.

Над Азовським морем з'явився російський А-50: у Повітряних силах зробили попередження

Літак А-50. Фото: з відкритих джерел

"Не часто так буває, що більш-менш спокійна ніч в повітряному просторі, немає атак засобами повітряного нападу, такими як безпілотники, перш за все, які ми фактично щоночі звикли бачити протягом осені та зими. Ця ніч – одна з небагатьох, яка була без повідомлень… Після трьох потужних атак ворога є певне затишшя, але це не значить, що треба якось розслаблятися", – заявив Юрій Ігнат.

Він додав, ще недавно карта (програма "Віраж-планшет") була порожня, але через якийсь час з'явилося 5-6 повітряних цілей, зокрема в акваторії Азовського моря знаменитий А-50, який знову відчуває свою долю.

За словами Юрія Ігната, до ЗСУ так і прогнозували, що після знищення А-50 прилетить інший. Немає нічого дивного, бо у Росії є ще такі літаки. Тому є А-50, є винищувач ближче до Ростова, а також безпілотники (оперативно-тактичного рівня), які стежать за лінією фронту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — знищення А-50 та Іл-22: чому вдалося операцію і скільки членів екіпажу могли знищити.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять нові заяви Зеленського та Путіна: що і кому спробували донести.

Раніше "Коментарі" писали – чому з передачею Україні літаків може бути, як із ATACMS: чи правда, що F-16 вже в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини