Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наближається час розплати: партизани звернулися до колаборантів на окупованих територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

Наближається час розплати: партизани звернулися до колаборантів на окупованих територіях

Учасники партизанського руху "Атеш", що складається з кримських татар та українців, залишили послання колаборантам й дали їм останній шанс на порятунок

8 червня 2023, 12:45 comments1906
Поділіться публікацією:

Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Телеграм-канал "Атеш".

Наближається час розплати: партизани звернулися до колаборантів на окупованих територіях

Партизани "Атеш" звернулися до колаборантів. Ілюстративне фото

"Ваш квиток у нормальне життя – це співпраця з нами. Нам потрібна інформація. І якщо ви працюєте на відповідальних постах і маєте секретну інформацію про ра*истів — використовуйте ці знання зараз для свого порятунку", – йдеться у повідомленні.

Колаборантів закликали забезпечувати партизан інформацією, а також допомагати руху опору, саботуючи накази ворога.

"Якщо за вами немає важких злочинів, ви можете спокутувати свої гріхи. Як це зробити? Пишіть нам…Це свідчитиме про те, що ви готові до співпраці. Повторюємо. Наближається година розплати. Це ваш останній шанс. Пишіть!" – підкреслили партизани.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Росія готується звинуватити Україну в екологічному тероризмі – Атеш. Російські війська збираються вчинити провокацію на території Криму та звинуватити Україну. Партизанський рух "Атеш", який складається з українців та кримських татар стверджує, що росіяни замінували завод на території Криму, щоб звинуватити Україну в екологічному тероризмі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чи може Україна атакувати Росію у відповідь, — думки сенаторів США Вогонь по РФ у відповідь на терор українського народу: що з цього приводу думають у Сполучених Штатах Америки.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Російські партизани вперше, на території Росії застосували важке озброєння проти путінських сил Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" вперше застосували танки на території РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини