Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські партизани вперше, на території Росії застосували важке озброєння проти путінських сил
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські партизани вперше, на території Росії застосували важке озброєння проти путінських сил

Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" вперше застосували танки на території РФ

3 червня 2023, 17:45 comments1992
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Телеграм Bild.

Російські партизани вперше, на території Росії застосували важке озброєння проти путінських сил

Танки на Бєлгородщині. Фото з телеграму Bild.

Вилазки бійців "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) на територію РФ уже тривають не по декілька годин, а по декілька днів. За словами німецького журналіста Юліана Репке, найінтенсивнішими є дії російських партизанів, біля прикордонного міста Шебекіно.

"По обидва боки застосовується важке озброєння, артилерія, а також уперше – танки. Збройні сили Росії у відповідь застосовують реактивні системи залпового вогню і навіть термобаричну зброю", — зауважив журналіст.

Також він додав, що від інтенсивних бойових дій і справді страждають місцеві. Тому, більшість із них поспіхом, евакуювалися. Як повідомили бійці "Російського добровольчого корпусу", до них надходить чимало звернень – жителі РФ просять допомогти їм, покинути  Бєлгородську область. Саме тому, мирним росіянам, запропонували гуманітарний коридор в Україну.

Як писали "Коментарі", — Як російські партизани можуть вплинути на історію творення РФ. Бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) несуть реальну загрозу путінському режиму. У російських партизанів є певний потенціал, необхідно лиш проявити ще й політичну активність. Він зауважує, що їхня діяльність у Бєлгороді заслуговує на повагу, водночас на Брянщині був зовсім вдалий дебют.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Легіон"Свобода Росії" заінтригував: все найцікавіше — ще попереду. У Легіоні "Свобода Росії" заявили, що є завдання відволікати російську армію з інших напрямків, є завдання набиратися бойового досвіду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чи стане Путін на захист Бєлгородщини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини