Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи стане Путін на захист Бєлгородщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи стане Путін на захист Бєлгородщини

Російському президенту байдуже на громадян РФ

3 червня 2023, 17:20
Поділіться публікацією:

Таку заяву в Телеефірі зробив політтехнолог Борис Тизенгаузен, пишуть "Коментарі".

Чи стане Путін на захист Бєлгородщини

Борис Тизенгаузен. Фото з відкритих джерел

Він зауважив, що кремлівському диктатору абсолютно начхати на жертви російського населення.  І він, навряд чи, захищатиме Бєлгородську область. На противагу, його мета показати, принаймні, зімітувати хоч якийсь результат на фронті.

"Кордон великий. Скільки туди ресурсів потрібно… у  РФ їх просто немає. Доведеться оголювати фронт та зменшувати угруповання на ключових напрямках", – зауважив політтехнолог.

На його погляд, якби російські партизани не заходили б на Бєлгородщину, то Путін, взагалі б, наказав вивести звідти усіх своїх військових.

"Не думаю, що він буде захищати. Навпаки, йому ця картинка "Боже, ми всі плачемо, нас обстрілюють" – напевно навіть чимось допоможе. Показати, що "дивіться, який опонент – злодій", – підкреслив Тизенгаузен.

Як вважає політтехнолог, коли "бункерний дід" ухвалив рішення щодо мобілізації, він свідомо розумів, що відправляє на смерть 300 тисяч громадян Росії.

"Про яку турботу щодо кількох тисяч громадян прикордонних населених пунктів ми говоримо? Але для нього це може бути проблема, якщо російські добровольці підуть далі", — резюмував Тизенгаузен.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Легіон"Свобода Росії" заінтригував: все найцікавіше — ще попереду. У Легіоні "Свобода Росії" заявили, що є завдання відволікати російську армію з інших напрямків, є завдання набиратися бойового досвіду. Бійці Легіону "Свобода Росії" та РДК не виключають, що зможуть зайняти деякі населені пункти у прикордонних російських областях, де діятиме військова адміністрація та проводитиметься комунікація з місцевим населенням. Російські партизани не готові здаватися і обіцяють й надалі проводити активні рейди проти путінського режиму. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини