Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як російські партизани можуть вплинути на історію творення РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Як російські партизани можуть вплинути на історію творення РФ

Бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) несуть реальну загрозу путінському режиму

2 червня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

У цьому переконаний російський опозиційний політолог Аббас Галлямов, про це він заявив в Телеефірі, пишуть "Коментарі".

Як російські партизани можуть вплинути на історію творення РФ

Бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР). Фото з відкритих джерел

За його словами у російських партизанів є певний потенціал, необхідно лиш проявити ще й політичну активність. Він зауважує, що їхня діяльність у Бєлгороді заслуговує на повагу, водночас на Брянщині був зовсім вдалий дебют.

"Якщо вони продовжать рухатися у цьому ж напрямку, то наступного разу їх буде не 100 людей, а 10 тисяч, то вони реально можуть захопити й побудують на території Кремля нову державу", — зауважив він.

Аббас Галлямов підкреслює, що бійцям "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" не потрібно захоплювати саму Росію. Достатньо буде створити ту ж саму РФ, однак у ній не буде місця Путіну.

"Це призведе до глобальної кризи та із високою ймовірністю може закінчитися відставкою Путіна", – резюмував політолог.

Саме за таких умов, те, що довго будував російський диктатор  — зруйнується. Галлямов також виокремив той факт, що революції не завжди розпочиналися в столицях держав, а російські партизани, можуть ще раз стати прикладом цьому. Проте, їм необхідно додати до військової ефективності, ще й політичну і налагодити стосунки з опозицією.

"Якщо вони і далі будуть так неефективно організовувати свою політику й політичну присутність, то, можливо, нічим вагомим це не закінчиться", – пояснив він.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Допоки Путін зайнятий війною в Україні, його люди у віддалених східних регіонах Росії на межі голоду На російській Чукотці продуктів харчування гостро не вистачає на усіх жителів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Добровольці легіону "Свобода Росії" готують тисячі людей для повалення путінського режиму, — The Times Легіон "Свобода Росії" та "РДК" вербують тисячі росіян для наступу на Кремль. Наразі там налічується до 1000 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини