Головна Новини Суспільство Війна з Росією Добровольці легіону "Свобода Росії" готують тисячі людей для повалення путінського режиму, - The Times
commentss НОВИНИ Всі новини

Добровольці легіону "Свобода Росії" готують тисячі людей для повалення путінського режиму, - The Times

Легіон "Свобода Росії" та "РДК" вербують тисячі росіян для наступу на Кремль. Наразі там налічується до 1000 осіб

31 травня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Times.

Добровольці легіону "Свобода Росії" готують тисячі людей для повалення путінського режиму, - The Times

Легіон "Свобода Росії" та "РДК". Фото з відкритих джерел

Як заявив боєць легіону з позивним "Цезар", їх наступальні дії на російському кордоні продовжуватимуться, допоки їх сила не зросте настільки, аби атакувати Москву.

"Ми маємо вагомі можливості. У нас є міномети, бронемашини, ПЗРК "Стінгер", переносні протитанкові комплекси й дуже ефективні розвідувальні безпілотники", — зауважив "Цезар".

За його словами, наразі легіон складається десь з 1000 бійців.

"Ми не злочинці й не приватна військова компанія, як "Вагнера". Всі ми є громадянами Російської федерації. Деякі з нас раніше служили у ЗСУ", — зазначив росіянин.

Водночас, основною ціллю діяльності легіону "Свобода Росії" та "Російського Добровольчого Корпусу" залишається захист України та повалення режиму російського диктатора. Нагадаємо, 22 травня ці бійці перетнули кордон з Росією  і вперше зайшли в Грайворонський район Бєлгородської області.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У Зеленського висміяли оголошення РФ у розшук Залужного та Сирського. Михайло Подоляк зазначив, що оголошення РФ у розшук Залужного та Сирського показують неадекватність російської влади.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чому Путін намагається знизити значення атаки дронів на Москву: відповідь ISW Аналітики ISW звертають увагу, що президент РФ намагається показати, що Кремль вживає заходів у відповідь, тому не потрібно реагувати "на подальші українські провокації". Президент Російської Федерації Володимир Путін робить все, щоб зменшити значення та вплив атаки дронів на Москву та Підмосков'я, яка сталася 30 травня.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини