Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського висміяли оголошення РФ у розшук Залужного та Сирського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського висміяли оголошення РФ у розшук Залужного та Сирського

Михайло Подоляк зазначив, що оголошення РФ у розшук Залужного та Сирського показують неадекватність російської влади

31 травня 2023, 08:00 comments1666
Поділіться публікацією:

РФ своїм оголошенням у розшук головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного та командувача Сухопутними військами генерала Олександра Сирського дискредитує себе як країну, показуючи на весь світ, що російське керівництво не має жодної краплі адекватності. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського висміяли оголошення РФ у розшук Залужного та Сирського

Залужний та Сирський. Фото: з відкритих джерел

Так радник глави ОП назвав оголошення міністерством внутрішніх справ Росії в розшук українських командирів "вдень відкритих дверей" у спеціальних лікарських установах.

"Мені здається, що і Сирський, і Залужний особисто прийдуть до тих людей, які це написали, і поставить їм певні питання під час зустрічі", — заявив Михайло Подоляк.

Він додав, що за такої зустрічі "будуть нюанси", і "нехай вони почекають трохи".

Михайло Подоляк підкреслив, всі оголошення, які зараз офіційно подає Росії, вже "абсолютно, остаточно дискредитують Росію як країну, яка має хоча б якусь краплю адекватності".

Читайте також на порталі "Коментарі" — відпрацювала "штатно": незважаючи на атаку дронів, Путін похвалив ППО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – засновник групи ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, найманці якого вийшли з Бахмута через величезні втрати, підриває режим Путіна через образу, що не отримав нагороду "за Бахмут". Так вважають аналітики Інституту вивчення війни (ISW). Тим часом російський опозиційний політик Дмитро Гудков запевняє, що Путіну навіть вигідний Пригожин, який періодично жорстко критикує керівництво Міноборони РФ. Яка позиція ближча до істини – і чому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини