Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може Україна атакувати Росію у відповідь, - думки сенаторів США
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Україна атакувати Росію у відповідь, - думки сенаторів США

Вогонь по РФ у відповідь на терор українського народу: що з цього приводу думають у Сполучених Штатах Америки

6 червня 2023, 10:15 comments2482
Поділіться публікацією:

Переконаннями ділилися американські законодавці, пишуть "Коментарі" з посиланням на "Голос Америки".

Чи може Україна атакувати Росію у відповідь, - думки сенаторів США

Війна в Україні. Ілюстративне фото

Сенатор-демократ від штату Нью-Джерсі та голова сенатського Комітету із міжнародних відносин Боб Менендес вважає, що Україна має право захищатися не лише на своїй території, а й усюди, де є агресор.

"В Україні продовжується війна. І це не війна, яку вони обирали. Це війна, яку їм нав’язав Путін. Отже, Україна має право захищатися. І захищатися не лише на своїй суверенній території, але й скрізь, де є агресор, такою є природа війни", — зауважив Боб Менендес в інтерв’ю.

А от сенатор-республіканець від штату Айдаго Джим Ріш переконаний, що вирішувати характер воєнних операцій вправі лише сам народ тієї країни, куди вторгся ворог.

"Це питання, на яке українці мають відповісти самі. Це їхній конфлікт. Вони краще знають, що їм робити, яку дати відповідь. Я точно не з тих, хто збирається сидіти та засуджувати те,що вони роблять. А щодо самої Росії, коли вона чинить такі речі, то більшість людей мали б усвідомити, що на це буде відповідь", —  підкреслив Айдаго Джим Ріш.

На погляд сенатора-демократа від штату Мериленд Бена Кардіна, "існують певні обмеження, котрих слід дотримуватися". Водночас, за його словами, варто пам’ятати, що ті чи інші дії України, це спосіб захисту від терору РФ,

"Треба визнати, що Росія є винною в цій загарбницькій війні. Усі наслідки цієї війни, включно з діями обох сторін, ініційовані саме росіянами, і вони мають нести відповідальність. Україна захищається", — сказав Бен Кардін.

Український народ має робити усе необхідне, щоб вийти переможцем із цієї війни, зауважує сенатор-республіканець від штату Небраска Джон Рікеттс.

"Знову ж таки, це війна. Україні потрібно переконатися, що вона переживе цю війну. Тож їм доведеться робити все, що вони повинні робити, аби виграти цю війну", — наголосив він.

Читайте також на порталі "Коментарі", — Стало відомо про новий вид рашистського терору. Про нові прийоми залякування та терору з боку рашистів розповів Мелітопольській міській голова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини