Головна Новини Суспільство Війна з Росією На сході України ЗСУ взяли в полон понад два десятки кадиривців (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На сході України ЗСУ взяли в полон понад два десятки кадиривців (ВІДЕО)

ЗСУ взяли в полон кадировців

3 серпня 2022, 11:19 comments9439
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

ЗСУ взяли в полон близько 30 окупантів. Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

На сході України ЗСУ взяли в полон понад два десятки кадиривців (ВІДЕО)

Армія РФ

Так, за даними Геращенка, вчора (2 серпня) при спробі штурму Соледара (Донецька область) ворог зазнав невдачі і втратив близько 100 людей убитими та 30 полоненими.

"Серед полонених — 24 чеченці — найманці набрані та навчені у широко розрекламованому дондоном університеті спецназу росгвардії", — Геращенко.

За словами Антона Геращенка, всім чеченцям-найманцям розповідали казку про те, що вони нестимуть патрульну службу в тилах, а натомість їх кинули на передок, де вони здалися в полон.

Також в офіційному каналі СтратКому ЗСУ опубліковано пост з відео, в якому повідомляється про поповнення обмінного фонду. Повідомляється, що полонених було захоплено на сході України. Однак у пості не вказується, де саме це сталося. Можна припустити, що відео записані саме ці полонені.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ЗСУ звільнили на Херсонщині ще 7 населених пунктів: скільки всього вже деокуповано. Українська армія продовжує наступ у Херсонській області.

Читайте також про те, що "Ми змогли викрити блеф Путіна ": Шольц зробив заяву про газовий шантаж РФ. Шольц сказав, що вважає невиправданою критику рішення уряду Трюдо про повернення турбіни, зазначивши, що цей крок позбавив Путіна приводу виправдати скорочення постачання газу до Німеччини та інших країн Європи.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що вдасться США і Китаю мирно вирішити тайванське питання: як відобразиться в Україні. Ескалація відносин між Тайванем, США та Китаєм може мати погані наслідки для Києва – коли війна в Україні відійде на другий план.

Також "Коментарі" інформували про те, що війна в Україні затягнеться : експерти озвучили прогноз на осінь та зиму. Жодна зі сторін не вистачає потенціалу, щоб радикально переламати ситуацію на свою користь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

3 серпня 2022, 14:21

Можете погладити по голівці і відпустити,замісь того щоб повідрізати яйця і відправиви цій обзяні кадирову в подарочок,також буде попередження московскому поросячому обсоску.


Новини